Copilul profet de origine indiană, predicţii despre România: „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

Abhigya Anand, copilul profet de origine indiană care a prezis pandemia de coronavirus, vine acum cu noi profeții. De data asta, prezicerile sale fac referire la ţara noastră, despre care clarvăzătorul spune că va trece printr-o "transformare uriașă".

26 aug. 2023, 23:27
Copilul profet de origine indiană, predicţii despre România: „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

Profetul în vârstă de 17 ani nu a detaliat despre ce fel de transformare va fi vorba, dar a precizat că aceste schimbări se vor petrece în sfera politică, economică și culturală.

Copilul profet de origine indiană, predicţii despre România: „Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

El a adăugat că, la fel ca orice schimbare, şi această schimbare care vizează România va aduce atât dificultăţi, cât şi oportunităţi.

Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui„, a spus Anand.

Citeste si Primul supercomputer din lume a făcut o profeție groaznică. Când va avea loc Apocalipsa

6 metode pentru a depăşi orice criză

Abhigya Anand a susţinut, în repetate rânduri, că oricât de gravă ar fi criza pe care o traversează o persoană, o colectivitate sau o ţară, există câteva metode sigure prin care va putea fi depăşită această criză.

1 Credința în Dumnezeu: Anand crede că, deși oamenii sunt de diverse religii, aceștia nu ar trebui să-și facă rău unul altuia, ci să creadă în iubire și să iubească tot ceea ce a creat El.

2 Întărirea imunității. Ar trebui să ne expunem la lumina soarelui, la aer curat, să renunțăm la tehnologiile moderne și să facem mai multe exerciții fizice.

3 Să răspândim emoții pozitive. ”Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâna la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a spus copilul astrolog.

Citeste si Arsenie Boca, profeție neagră pentru România: ”Vor veni vremuri foarte grele. Țara noastră va fi înconjurată de flăcări”

4 Să cultivăm fructe și legume. Anand încurajează pe oricine să cultive hrană acasă sau în zonele rurale, care este mult mai sănătoasă decât cea cumpărată

5 Să ne îngrjijim de sănătatea mentală. În ziua de azi, mulți oameni sunt afectați de pandemie și dau semne de depresie. De exemplu, oamenii care trăiesc izolați nu beneficiază de lumina soarelui, nu au contact cu alte persoane și, din această cauză, suferă.

6 Integrarea în natură. Anad spune că trebuie să apelăm atât de la terapiile naturale cât și la cele prescrise de medici pentru a ne bucura de o sănătate optimă.