Copos: Îmi este extrem de ruşine că fac parte din această lume a fotbalului românesc

Scandalul din jurul partidei Vaslui - Rapid, scor 2-3, l-au mâhnit teribil pe George Copos. Finanţatorul giuleştean îl compară pe Adrian Porumboiu cu Gigi Becali şi spune că îi este ruşine că investeşte în fotbalul românesc.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 19:17
Copos: Îmi este extrem de ruşine că fac parte din această lume a fotbalului românesc

„Până aseară (marţi seară – n.red.) am crezut că în fotbalul românesc este un singur Gigi Becali-Machiavelli. Dar ieri l-am descoperit şi pe Porumboiu-Machiavelli. Iar Porumboiu-Machiavelli este mai machiavelic decât Gigi Becali. Trăim într-o lume bolnavă şi din păcate presa, a patra putere în stat, pune sare şi piper peste tot ceea ce se întâmplă. Sincer, îmi este extrem de ruşine că fac parte din această lume a fotbalului românesc.”, a afirmat George Copos.

Patronul Vasluiui, Adrian Porumboiu, i-a acuzat pe giuleşteni că au contactat mai mulţi jucători ai „galben-verzilor” înaintea meciului direct de marţi seară, pentru a le propune transferuri la Rapid.

Mai mult, oficialul moldovean a cerut retrogradarea grupării din Grant, invocând articolul 60 din regulamentul disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal.

FC Vaslui a pierdut, scor 2-3, întâlnirea jucată marţi seară, pe teren propriu, cu Rapid, în etapa a 18-a a Ligii 1.