Copos se retrage: Sfârşitul de an este sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal

Patronul Rapidului este dispus să cedeze 99,97% din Rapidul, pe un leu, oricui este dispus să finanţeze gruparea din Giuleşti.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 10:24
Copos se retrage: Sfârşitul de an este sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal

Ultimul meci al sezonului în Liga I, FC Vaslui – Rapid, riscă să aibă efecte negative pe termen lung asupra fotbalului românesc. După anunţul lui Adrian Porumboiu că la finele campionatului va ceda echipa Consiliului Local, George Copos anunţă şi el că va renunţa să mai susţină financiar gruparea giuleşteană.

Patronul Rapidului şi-a publicat intenţiile pe blogul personal, unde a scris, între altele: „Ceea ce am văzut la meciul Vaslui – Rapid este o întâmplare din altă lume, care nu e a mea şi în care nu mă mai regăsesc. Nu mă mai ţin nervii să cred că practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc.

Pentru mine personal relaţia afectivă cu fotbalul s-a încheiat aseară. Cu gustul dulce al unei victorii mari, peste care se aşează gustul amar al unei lumi fotbalistice profund pervertite, am luat decizia să închei şi relaţia formală cu fotbalul. Acest sfârşit de an este şi sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal. Am hotărât să mă retrag de la Rapid.

Anunţ public că sunt gata să cedez participaţia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 LEU, oricărei persoane care este dispusă să preia actiunile si finanţarea Rapidului. Mulţumesc staff-ului tehnic şi lui Răzvan Lucescu în special pentru modul în care au gestionat pregătirea echipei, care se află acum într-una din cele mai faste perioade ale sale.

Mulţumesc echipei pentru tot, pentru victorii şi pentru speranţe, pentru vise şi pentru realizări. Mulţumesc suporterilor, celei mai frumoase galerii de la noi, pentru că au stat mereu alături de Rapid. Regret că nu am putut face multe pentru ei dar …….. asta a fost ! Cu toate că voi pleca, dragostea mea faţă de Rapid rămâne veşnic vie şi voi fi mereu, cu sufletul, alături de club.

Hai Rapid !”