Cora anunţă că a retras de la comercializare lotul de apa plata Winny

Cora Romania a anunţat că a retras de la comercializare, preventiv, pentru siguranţa consumatorilor, lotul de apă plată Winny.

22 mart. 2016, 12:13
Cora anunţă că a retras de la comercializare lotul de apa plata Winny

„Cora Romania a retras de la comercializare, preventiv, pentru siguranta consumatorilor, lotul de apa plata Winny, imediat ce am aflat ca ar putea exista o problema. Prin urmare, nu s-a pus problema retragerii de la comercializare, de catre ANPC, a produsului respectiv, acesta nemaiexistand la raft la momentul controlului”, explica într-un comunicat de presă Cora Romania.

Cora mai precizeaza ca verifica periodic toate produsele si mai ales marcile proprii.

„De asemenea, am prelevat si noi probe din lotul respectiv, dar si din mai multe loturi, pe care le-am trimis spre verificare la un alt laborator acreditat.

In plus, in prezent este in desfasurare actiunea de retragere a tuturor loturilor de apa plata winny, pentru a preintampina orice posibila abatere de la calitate.

Cora verifica periodic toate produsele si mai ales marcile proprii, pentru ca preocuparea noastra principala este sa le oferim consumatorilor produse conforme cu normele de siguranta alimentara, la preturi convenabile.

Cora Romania isi asigura clientii si pe consumatori ca intreprinde toate masurile care se impun pentru ca produsele pe care le pune in vanzare sa respecte cu strictete normele de siguranta alimentara”, anunta comunicatul.

ALERTĂ în România. Apă plată cu microbi, vândută în magazine. Ce mărci au fost RETRASE de pe piaţă