Cora închide primul hipermarket din România

Retailerul franco-belgian Cora va închide, începând cu 1 iunie, unitatea pe care o operează în cadrul centrului comercial Galleria Arad. Este primul magazin închis de cei de la Cora.

05 mai 2015, 11:19
Cora închide primul hipermarket din România

România Hypermarche, proprietarul lanțului de hipermarketuri Cora, a notificat GTC România, proprietarul Galleria Arad, că intenţionează să își înceteze activitatea desfășurată în cadrul centrului comercial, începând de la 1 iunie 2015, scrie economica.net.

Citeşte şi Cum se distrează un cerşetor arădean cu banii primiţi de la persoanele cu suflet mare

„Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România.

Cora a deschis magazinul din Arad în octombrie 2010, acesta fiind al patrulea hipermarket operat de retailer în România. Hipermarketul Cora se intinde pe o suprafaţă de 9.000 mp şi este singurul din oraş.

Continuarea pe economica.net.