Coregrafa Zizika, împietrită de durere după moartea prietenei sale, DJ Lalla, tânăra găsită fără viață pe plaja din Mamaia: „Era super veselă”

Coregrafa Zizika, prietenă cu DJ Lalla, încearcă să găsească o explicație pentru vestea cutremurătoare a trecerii în neființă a tinerei.

29 sept. 2023, 14:35
Coregrafa Zizika, împietrită de durere după moartea prietenei sale, DJ Lalla, tânăra găsită fără viață pe plaja din Mamaia: „Era super veselă”
Coregrafa Zizika, sfâșiată de durere după moartea prietenei sale, DJ Lalla

Coregrafa Zizika o cunoștea foarte bine pe DJ Lalla, deoarece a avut prilejul de a lucra împreună cu aceasta. Vestea că aceasta a murit a fost un șoc pentru coregrafă, care a căutat să explice anumite schimbări în comportamentul tinerei în ultima perioadă.

„Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte”, a declarat Zizika, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Cine este bărbatul misterios la care tânăra se cazase în Mamaia. Îl cunoscuse pe TikTok acum o lună

Cucu de la Noaptea Târziu o cunoștea și el pe DJ Lalla de mai multă vreme. Cei doi au lucrat împreună la același post de radio. Ba mai mult, aveau de gând să realizeze un interviu împreună, dar l-au tot amânat, iar acum e prea târziu. Horațiu Cuc, pe numele său adevărat, a transmis pe Instagram un mesaj sfâșietor.

„Acum 2 ani am avut primul contact cu @radio3net prin @lalla ! Pe atunci nu știam și nici nu îmi imaginam că o să fac parte din acest radio și că Lalla o să-mi devină colegă!

La un an distanță (anul trecut) am devenit colegi și de atunci tot ziceai tu că vrei să facem un interviu cu experiența mea din Bali…Dar nu am mai reușit…Facem altă dată interviul… Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun colega!!”, a scris Cucu de la Noaptea Târziu.

Citește și: Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Tatăl artistei rupe tăcerea: „S-a întâmplat în urmă cu o lună”

Trupul neînsuflețit al lui DJ Lalla a fost găsit de un grup de turiști, când se plimbau pe plajă. Tatăl acesteia suține că nu s-ar fi pus problema să se fi înecat, având în vedere că era o înotătoare excelentă. Bărbatul spune că fie alcoolul, fie depresia în care se afla ar putea fi printre motive. În urmă cu o lună, tânăra a fost internată din cauza stărilor de depresie.


Calendar 2024
Calendar 2024