Corina Bud aprinde imaginația fanilor. Vacanță de lux cu poze provocatoare și un bărbat misterios

Corina Bud și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o poza dintr-o vacanță exotică în care se observa un detaliu care a ridicat multe semne de întrebare, prezența unui bărbat misterios.

23 iun. 2021, 22:46

Corina Bud a postat recent pe rețelele de socializare o poză dintr-o vancanță exotică în care s-a putut observa un detaliu extrem de interesant care a intrigat fanii. În imagine se poate vedea foarte clar că frumoasa cântăreață se află în prezența unui bărbat misterios, iar fanii se întreabă dacă nu cumva este vorba de noul ei iubit.

Vedeta a pozat în ipostaze extrem de provocatoare în timpul vacanței de lux din stațiunea Positano, o regiune din Campania, Italia. Corina a aprins imaginația fanilor, s-a afișat în costume de baie extrem de sexy și s-a relaxat lângă un bărbat misterios, de care părea extrem de apropiată.

În fotografia postată de cântăreață fanii au observat în afară de picioarele sexy ale Corinei și picioarele unui bărbat necunoscut, care stătea pe șezlongul de lângă ea, notează Cancan.

Corina Bud alături de iubit în vacanță de lux. O altă vedetă se relaxează la Saint Tropez

Mihaela Rădulescu

a făcut o surpriză fanilor, ea a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanța de lux pe care a petrecut-o la Saint Tropez, alături de fiul ei, Ayan, și iubit, Felix. Ayan Schwartzenberg s-a transformat într-un bărbat în toată regulă și este chiar mai înalt decât mama lui.

Cei trei s-au relaxat în atmosfera minunată de la Saint Tropez, mai ales că împărtășesc o pasiune comună pentru sport. Postarea Mihaelei Rădulescu a strâns zeci de like-uri și comentarii în doar câteva minute, inclusiv o observație simpatică de la Cabral, care a scris „Da, exact ca la Voineasa”, la o imagine în care diva se relaxează alături de Ayan.

O altă fană i-a scris: ”Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră Mihaela cu aşa băiat voinic.. Ai vreun reper/ vreo inspiraţie/ recomandare de reflectie în ceea ce priveşte creşterea unui aşa băiat încrezător şi isteţ, dar pare-se cu picioarele pe pământ? ❤️ Creşterea unui copil e cea mai mare provocare a vieţii, aşa este?”, notează OKmagazine.

Cu siguranţă Mihaela este o mamă fericită şi liniştită.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner le-au demonstrat tuturor că relația lor de șapte ani e mai puternică ca niciodată și că distanța dintre ei nu îi afectează în vreun fel.


loading...