Corina Caciuc, apariţie răvăşitoare alături de Reghecampf şi de micuţul Liam. Cât costă rochia purtată de Crăciun

Laurențiu Reghecamp a petrecut Crăciunul alături de iubita lui, Corina Caciuc, și de fiul lor, micuțul Liam.

25 dec. 2022, 23:23
Corina Caciuc, apariţie răvăşitoare alături de Reghecampf şi de micuţul Liam. Cât costă rochia purtată de Crăciun
Reghecampf și Corina Caciuc, primul Crăciun în trei

Laurențiu Reghecampf și-a delectat fanii cu o poză alături de Corina Caciuc și micuțul Liam. Fiul celor doi a împlinit de curând șapte luni. Cadrul în care se află micuța familie este unul de poveste, cei trei fiind în casă, în jurul bradului de Crăciun.

Antrenorul a purtat o pereche de pantaloni negri și un pulover roșu, iar Corina Caciuc a ales o rochie de la o celebră casă de modă, Elisabetta Franchi, roșie cu alb și foarte scurtă. Se pare că și Liam a simțit spiritul sărbătorilor, fiind îmbrăcat într-un costumaș plin de reni. Rochia puertată de soția lui Reghecampf se pare că poate ajunge la prețul de 2.000 de euro.

Citește și: Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Cum au fost surprinşi cei doi de Corina Caciuc FOTO

Fotografia cu temă festivă a strâns în doar câteva minute aproape 5.000 de like-uri și 59 de comentarii. Acesta este al doilea Crăciun pe care Reghecamp și Corina Caciuc îl petrec împreună.

Laurențiu Reghecampf, tată de băieți

Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară anul acesta, după ce Corina l-a adus pe lume pe liam. Antrenorul mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Junior. Acesta a avut și o fetiță cu Mariana Pfeiffer care se numea Analisa, dar micuța a decedat din cauza unei malformații la inimă.

Citește și: Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf VIDEO

Laurențiu tocmai a revenit în țară, după ce vineri a participat la ultimul meci oficial de anul acesta. Nefti Baku a câștigat cu 3-0, aflându-se pe locul al treilea în campionat.