Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Cum au fost surprinşi cei doi de Corina Caciuc FOTO

Laurenţiu Reghecampf vrea să lase în urmă scandalul cu Anamaria Prodan şi se concentrează pe noua lui viaţă, alături de iubita sa, Corina Caciuc, şi de fiul lor, Liam.

03 oct. 2022, 10:10
Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Cum au fost surprinşi cei doi de Corina Caciuc FOTO
Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Cum au fost surprinşi cei doi de Corina Caciuc

Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Antrenorul celor de la Neftci Baku a distribuit pe InstaStory o imagine în care apare în timp ce-l plimbă cu căruciorul pe micuţul Liam, fotografie realizată chiar de Corina Caciuc. Totul s-a întâmplat după botezul de fiţe de care fiul celor doi a avut parte, la Clubul Diplomaţilor din Bucureşti.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu ai cum să te dai şmecher!”

Cu două zile înainte de botezul fiului său, Laurențiu Reghecampf a fost implicat într-un scandal de proporții alături de Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție. „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan are probleme după ce a fost lovită de Reghecampf. Ce scrie în raportul medical al impresarei

După botezul fiului său, Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaijan. Antrenorul mai are contract cu Nefchi Baku până în vara lui 2024, iar șefii lui Neftchi Baku au decis ca românul să continue la club și să facă abstracție de incidentul dintre antrenor și fosta sa soție.