Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe la botezul micuţului Liam: „De te-ar bate, neică, bate”

Corina Caciuc a făcut o dedicaţie specială pentru Reghe la botezul micuţului Liam. Cei doi au organizat o mega-petrecere cu ocazia creştinării fiului lor, care a venit pe lume în urmă cu câteva luni. De altfel, acesta ar fi fost şi motivul scandalului dintre antrenor şi Anamaria Prodan.

26 sept. 2022, 08:32

Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe la botezul micuţului Liam. Episodul halucinant dintre antrenor şi soţia lui, Anamaria Prodan, care a reuşit să şocheze şi de această dată întreaga ţară, nu a împiedicat marele evement care avea să aibă loc la două zile distanţă.

Duminică a fost o zi importantă pentru antrenor şi iubita lui, şi anume creştinarea micuţului Liam. După ceremonia de botez, care a avut loc în mare secret, schimbând biserica în ultimul moment, cuplul s-a îndreptat spre localul unde are loc petrecerea. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pregătit invitaților multe surprize, de la mâncare până la muzică, la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei.

Citeşte şi: Ce detaliu din telefon a declanşat cotonogeala dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe

Iubita sa i-a făcut o dedicație specială antrenorului care s-a ales cu ochiul tumefiat după bătaia cu Anamaria Prodan. ”De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”, sunt versurile pe care Corina Caciuc i le-a dedicat lui Reghecampf, conform Cancan.ro.

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), pe atunci antrenor al Universității Craiova, devenea tată de băiat pentru a treia oară. Chiar el anunța fericitul eveniment, într-o postare pe rețelele sociale. În toată această perioadă, antrenorul, ajuns între timp la echipa azeră Netftchi Baku, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți cu viața personală, în pofida atacurilor constante venite de la Anamaria Prodan.

Aceste atacuri au culminat cu o bătaie în toată regula, în mijlocul străzii, printre maşini. Reamintim că, în seara de 23 septembrie, între antrenorul echipei azere Neftci Baku şi încă soţia lui Anamaria Prodan a izbucnit un conflict spontan, la reşedinţa imrpesarei din Snagov. Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.