Corina Caragea a trecut prin momente cumplite. Cum a reușit vedeta să treacă peste despărțirea devastatoare: „Mai bine singură decât într-o companie proastă”

Corina Caragea a avut pare de o experiență nefericită în urmă cu mulți ani. Vedeta a trecut printr-o despărțire devastatoare care a învățat-o să își țină departe viața privată de ochii curioșilor.

13 oct. 2022, 17:19

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate și mai iubite prezentatoare TV din România. Frumoasa brunetă este una dintre cele e mai vechi colaboratoare ale postului ProTV, care prezintă de ani buni știrile sportive.

Citește și Sora lui Petrică Mâţu Stoian nu iartă pe nimeni! „Pe Guşman să nu-l văd, Enceanu a vorbit urât!”

Și pe rețelele de socializare vedeta are o comunitate extrem de numeroasă, însă în ciuda acestui fapt bruneta încearcă să își țină departe de ochii curioșilor viața sa privată, lucru care în ultimii ani i-a ieșit destul de bine.

Cu toate acestea, Corina Caragea nu a fost dintotdeauna o prezență discretă. Ce a cotribuit la schimbarea vedetei?

Ei bine, în anul 2012, Corina a trecut printr-un moment extrem de dificil pe care a ținut să îl împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Atunci, frumoasa brunetă a pus punct unei relații de aproape doi ani pe care o avea cu Bogdan Rusea, băiatul unui dealer auto din Ploiești. Aceasta a fost una dintre primele relații ale vedetei.

„Mai bine singură, decât într-o companie proastă”, a scris Corina Caragea, pe rețelele de socializare.

Tot atunci, pentru a nu lăsa loc de interpretări, ea și-a schimbat statutul din „într-o relație” în „singură”.

Relația dintre bruneta de la ProTV și Bogdan Rusea a fost în atenția tuturor paparazzilor. Asta pentru că în cei aproape doi ani pe care i-au petrecut împreună, cei doi au fost surprinși în diverse ipostaze, inclusiv în mijlocul unui conflict verbal în plină stradă.

Acum, Corina Caragea este o prezență foarte discretă și preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta trăiește încă din anul 2013, o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Pongracz.

Ani de zile presa tabloidă a vehiculat că cei doi se pregătesc de nuntă însă, prezentatoarea TV a negat acest lucru.

„Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect”, a declarat Corina Caragea în urmă cu mai mulți ani.

Citește și Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! Carmen Burmă, hărţuită de „miliţieni”