Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! Carmen Burmă, hărţuită de „miliţieni”

Mircea Badea a izbucnit pe rețelele sociale după ce soţia sa, Carmen Brumă, se simte hărţuită de poliţişti după ce a reclamat că a fost victima unei înşelătorii.

13 oct. 2022, 16:47
Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! Carmen Burmă, hărţuită de „miliţieni”
Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! Carmen Burmă, hărţuită de "miliţieni"

Mircea Badea, un nou scandal monstru cu Poliţia Română! În 2019, Carmen Brumă a depus plângere penală împotriva unei firme care s-a folosit de imaginea ei pentru a vinde produse de slăbit, dar tot ea este căutată de poliţişti pentru a da detalii despre incident! „Am depus plângerea penală, prin avocații mei, împotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slăbit de care nu am auzit în viața mea și care pot pune în pericol sănătatea multor oameni! ce a depins de mine, am făcut, pe cheltuiala mea şi fără a cere despăgubiri financiare! Acum e rândul justiției să pună capăt înșelătoriei!”, spunea, la acea vreme, Carmen Brumă.

Citeşte şi: Mircea Badea, urmărit cu girofarurile de Poliție în Bucureşti. Dialog halucinant între agenţi şi prezentatorul TV

Abia acum, în 2022, Carmen Brumă a fost chemată la audieri de poliţişti!

„Pe scurt: niște șmecheri care făceau parte dintr-o rețea internațională de profil, cu încrengături prin Malta, Republica Moldova, cu sedii fictive într-un sat din Iași, se foloseau de numele meu pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit cu care eu nu aveam nicio legătură, nu le văzusem niciodată.

Făceau publicitate foarte agresivă și foarte mulți oameni au cumpărat acele produse crezând în reclama lor mincinoasă. La acea vreme, în 2019, am zis că voi face plângere penală pentru a avea eu conștiința împăcată că tot ce a depins de mine am făcut, mai departe era treaba justiției.

Ce a făcut justiția? În 2019, când am depus plângerea penală, nimic. A venit 2020. În 2020, iar nimic. În 2021, iar nimic. Între timp, cei cu produsul de slăbit au încetat. Au vândut suficient pe spatele meu și m-au lăsat și au făcut publicitate pe spatele altora. Deci în 2020 au încetat cu reclamele mincinoase folosindu-se de numele meu.

Dar nu pentru că a făcut justiția ceva, pur și simplu nu mi-au mai folosit numele. Și vine anul 2022 și mă sună avocatul și îmi spune că a fost sunat de la poliție pentru a mă chema să dau mai multe detalii despre caz. După trei ani de la acel eveniment sunt chemată să dau detalii despre o situație care nu mai există, s-a rezolvat cazul”, a povestit Carmen Brumă, într-un story pe Instagram.

Citeşte şi: Carmen Brumă, dezvăluiri intime despre relaţia cu Mircea Badea. Cum îl răsfaţă pe prezentatorul TV

Din acest motiv, Mircea Badea i-a transmis un mesaj dur lui Lucian Bode, minsitrul de interne. „Dacă Bode crede că e OK ca milițienii lui, în loc să urmărească răufăcători, să hărțuiască oamenii care au sesizat fărădelegile, se înșeală. Bode, unii ca mine reacționează prost la amenințări, fie ele și din partea milițienilor!”, a scris Mircea Badea pe Instagram.