Corina Caragea nu ţine nicio dietă. Secretul prin care reuşeşte să se menţină în formă. „Recunosc că îmi plac dulciurile”

Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor din sport de la Pro TV, a declarat că nu a ţinut niciodată vreo dietă, însă recunoaşte că găsirea unui echilibru între alimentaţia sănătoasă şi sport implică un efort. Pentru că nu poate sta departe de dulciuri, jurnalista petrece multe ore în sala de sport

14 iul. 2022, 13:17

Corina Caragea nu ţine nicio dietă, dar a dezvăluit că nu consumă anumite alimente. Prezintă ştirile de 17 ani şi nu ascunde faptul că vrea să aibă o imagine impecabilă în faţa telespectatorilor. Vedeta Pro TV (39 de ani) a spus că face eforturi pentru a fi mulţumită de modul în care arată, chiar dacă la vârsta majoratului şi-ar fi dorit să fie mai plinuţă.

”Muncesc să mă păstrez într-o formă cât de cât plăcută mie, să fiu împăcată în fața oglinzii, chiar dacă nu perfectă. Dacă la 18 ani îmi doream să fiu mai plinuță, acum cu greu pierd kilograme.

Păstrez un echilibru sănătos între sport și alimentație. Recunosc că îmi plac dulciurile și nu e ușor, îmi place și să lenevesc, de aceea fac sport supravegheată de un instructor, așadar, mai bine zis, urecheată”, a declarat prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, conform Fanatik.

Citeşte şi: Corina Caragea, momente de panică în vacanţă: „Eram în duș, stăteam la etajul 66”

Ce alimente nu consumă Corina Caragea. „Sunt o pofticioasă care nu rezistă în fața unei prăjituri”

Corina Caragea a spus că nu a avut nevoie să ţină vreodată dietă şi a reuşit să scape de kilogramele în plus prin fasting. Metoda de slăbit presupune că ai voie să mănânci în intervalul a opt ore consecutive, iar în restul de 16 ore ții post și poți consuma apă sau alte băuturi neîndulcite.

Din cauza programului matinal pe care-l are, vedeta Pro TV nu poate să urmeze acest regim pe termen lung. Mai mult, este extrem de pofticioasă.

”Nu am avut nevoie (de dietă, n.red). Nu cred în frustrările alimentare. Am încercat să scap de câteva kilograme cu fasting, dar nu am reușit mare lucru. Programul meu cu trezit la 4 dimineața nu mă lasă să țin această dietă, dar oricum sunt o pofticioasă care nu rezistă în fața unei prăjituri, a unei pâini calde sau a unei pizza”, a mai precizat Corina Caragea, potrivit sursei citate.

În schimb, sunt alimente, precum conopida, spanacul, creveții sau tonul, pe care Corina Caragea le evită deoarece nu îi plac.

Corina Caragea lucrează de 17 ani la Pro Tv. Primul loc de muncă l-a avut la vârsta de 15 ani, când a câştigat un casting pentru a face reclamă unui produs. Vedeta nu a uitat cum a câștigat primii bani și nici ce și-a cumpărat cu ei. Prima ei apariție la tv a fost la Surprize, surprize, o emisiune moderată de Andreea Marin.

Citeşte şi: Aceste TREI zodii au NOROC dupa Luna plina a cerbului. Cine rasufla usurat?