Corina Caragea, momente de panică în vacanţă: „Eram în duș, stăteam la etajul 66”

Corina Caragea a trăit momente de panică în vacanţă. Prezentatoarea ştirilor sportive şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi noaptea din ani, în Dubai. Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută, mai exact, s-a trezit că sună alarma de incediu, în timp ce se afla în duș.

12 ian. 2022, 18:28
Corina Caragea, momente de panică în vacanţă: „Eram în duș, stăteam la etajul 66”
Corina Caragea, momente de panică în vacanţă

Corina Caragea, momente de panică în vacanţă. Nu este un secret faptul că prezentatoarea este o împătimită a vacanțelor. Astfel, a vrut să sărbătorească trecerea dintre ani, dar și ziua sa de naștere într-o locație de vis, în Dubai.

A fost nevoită să coboare pe scări de la etajul 66, după ce a sunat alarma de incediu. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar Corina Caragea şi-a continuat sejurul în acel hotel.

Citeşte şi: Corina Caragea, sexy pe o plajă din Thailanda. Cum arată prezentatoarea în costum de baie, la 37 de ani

Corina Caragea, momente de panică în vacanţă

Am avut o surpriză neplăcută fix de ziua mea, m-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul. Eram în duș, stăteam la etajul 66. Pe la 33 s-a tăiat lumina, iar pe la 20 și ceva ne-au zis că putem să ne întoarcem.

A fost o alarmă falsă din cauza ploilor. Revelionul a fost perfect, l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall era foarte aglomerat, nu am văzut în viața mea, nu puteai să înaintezi.

Am stat o săptămână, erau foarte mulți români. În Europa erau restricții foarte multe, alte destinații exotice erau ori închise, ori cu tot felul de examene.

Nu prea îmi place să trag linie, nu am planuri pentru 2022. Au fost multe lucruri frumoase, nu mă așteptam. A fost un an plin de incertitudini, nu puteai să îți faci vreun plan, dar am călătorit poate mai mult ca niciodată, ciudat.

În vară am fost în Seychelles, dar până la urmă a ieșit totul așa cum trebuie. Nu vreau să îmi fac liste pentru 2022, a povestit Corina Caragea, în emisiunea „La Măruţă”.