Corina Chiriac l-a iubit la nebunie pe Dan Spătaru! „Era un Alain Delon blond şi frumos!”

Corina Chiriac nu are nevoie de prezentare, după cum toată lumea știe, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A fost și va rămâne o artistă îndrăgită și apreciată. Este bine știut și faptul că artista a fost o femeie frumoasă în tinerețe, deci, cu siguranță mulți bărbați au fost îndrăgostiți de aceasta. Totuși, pe cine a iubit, de fapt, marea cântăreață? Rămâi aici și află toate detaliile.

01 feb. 2024, 22:27
Corina Chiriac l-a iubit la nebunie pe Dan Spătaru! „Era un Alain Delon blond şi frumos!”

Corina Chiriac nu știe dacă și-a întâlnit sufletul pereche, asta tocmai pentru că a luat din fiecare relație ce a fost mai frumos și a mers mai departe în drumul ei.

Citește și Corinei Chiriac abia îi ajunge pensia, după o viață pe scenă: ”Mi-am redus la minima necesitate cheltuielile”

Corina Chiriac a mărturisit că unul dintre bărbații pentru care are a avut o admirație enormă și de care a fost în secret îndrăgostită a fost Dan Spătaru. Mai mult decât atât, la un moment dat i-a făcut această mărturisire artistului!

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon, blond și frumos ca un înger.

Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ”poți să îmi spui tu”, povestea Corina Chiriac, la Antena Stars.

Numele lui Dan Spătaru garanta succesul unui spectacol, era admirat pe scenă, dar și dincolo de ea. Corina Chiriac crede că nu era altul ca el și spusele i-au fost întărite și de Horia Moculescu.

„Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – „Astă seară cântă Dan Spătaru” și a venit tot orașul la concert”, mai spunea Corina Chiriac.

”Nu-ți puteai lua ochii de la el!”

Artista a mai spus și că Dan Spătaru avea o carismă deosebită și că era politicos cu toată lumea, motiv pentru care te făcea să nu îți mai iei ochii de la el.

Deși nu dansa niciodată pe scenă îi magnetiza pe cei care îi ascultau piesele și ajungea rapid la sufletul lor.

Citește și Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

„Am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui.

Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”, a spus Corina Chiriac, la Kiss Fm, cu mai mult timp în urmă, potrivit Fanatik.ro.