Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

De zeci de ani Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România, aceasta ținând și prima pagină a publicațiilor mondene prin numeroasele sale relații amoroase, unele dintre ele chiar cu alți artiști celebri.

05 aug. 2023, 08:44
Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

Una dintre cele mai cunoscute relații din tinerețe ale Corinei Chiriac a fost cea cu bateristul trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică, cu care artista și-a împărțit viața timp de patru ani foarte intenși.

De altfel, un moment de amor s-a consumat, în urmă cu mai bine de 50 de ani, chiar pe un balcon în fața unui zidar aflat la lucru.

La începutul anilor 1970, Corina Chiriac a fost surprinsă într-un moment tandru cu partenerul său de atunci. La momentul acela, un zidar aflat la lucru i-a zărit pe cei doi, în timpul actului intim. De altfel, bărbatul care lucra la blocul de vizavi de cel în care locuia toboșarul a făcut o serie de declarații, potrivit Cancan.

„Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcând dragoste pe balcon”, mărturisea bărbatul. De altfel, despre momentul tandru, Corina Chiriac nu a dorit să ofere mai multe detalii. Spunea, atunci, că înainte de a oferi răspunsuri, trebuie să „vorbească cu niște persoane importante”, făcând referire la avocați.

Citește și: Anunț trist în presa românească: jurnalistul Gelu Chelu este în comă

Anii au trecut, iar actul amoros petrecut pe balcon a fost confirmat chiar de toboșarul trupei Pheonix. Ovidiu Lipan Țăndărică spunea, pentru Ziarul Național, următoarele: „Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”.

Artista s-a arătat deranjată de nonșalanța pe care a avut-o toboșarul când a recunoscut că au consumat actul amoros pe balcon. De altfel, după ce s-a petrecut acest aspect, legătura dintre cei doi s-a rupt. Toboșarul revenise, apoi, cu alte declarații referitoare la fosta relație. Mai mult decât atât, artistul s-ar fi gândit să se căsătorească cu ea, regretând că, în cele din urmă, nu a făcut-o. El și Corina Chiriac s-au despărțit în iunie 1977.

„Eu am privit acest lucru cu umor. Nu cred că am făcut un lucru atât de deosebit iubind şi nu înţeleg vehemenţa Corinei. Destinul fiecăruia dintre noi a fost altul şi nu am ajuns să ne căsătorim, deşi eu mi-am dorit asta. Pot spune că regret acest lucru. Am avut nebunia asta cu muzica şi sper că am ales bine”, spunea toboșarul.

Citește și: Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie. „Trebuie să punem cu toții umărul ca să creăm o piață adevărată, comercială”