Corina Chiriac îşi duce traiul de la o zi la alta. Are o pensie ridicol de mică: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie”

Ne-a bucurat inimile zeci de ani, dar a ajuns să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta. La 72 de ani, Corina Chiriac spune că şi-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

12 feb. 2022, 14:05
Corina Chiriac îşi duce traiul de la o zi la alta. Are o pensie ridicol de mică: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie”

Corina Chiriac are o pensie ridicol de mică, deşi are în spate o carieră de peste 50 de ani. Trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar. Artista spune, însă, că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine.

În pofida greutăţilor, artista spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. Îndrăgita interpretă este de părere că, oricâte provocări ţi-ar oferi viaţa, ea trebuie abordată cu „un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber„.

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

Citeste si Dieta cu care Corina Chiriac a reuşit să slăbească 35 de kilograme. Fabulos cum arată artista la 72 de ani

Corina Chiriac, pensie ridicol de mică

În ciuda faptului că artista a avut cu adevărat o viață de poveste, cu iubiri împlinite dar și decepții, în prezent, la 72 de ani, este singură. Nu îi este, însă, urât. Cărţile i-au devenit cele mai bune prietene şi se bucură nespus de compania lor.

Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a mai declarat Corina Chiriac pentru sursa citată.

Citeste si Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă. „Pentru un artist este o pensie bună!”