Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie. „Trebuie să punem cu toții umărul ca să creăm o piață adevărată, comercială”

Cosmin Nedelcu, cunsocut și sub numele de Micutzu, se pregătește să dea o lovitură de proporții în cinematografia românească. Celebrul comediant a început filmările unui nou film care promite o poveste originală, ce îi va da pe spate pe români.

04 aug. 2023, 22:43
Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie. „Trebuie să punem cu toții umărul ca să creăm o piață adevărată, comercială”
Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie.

Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie. Noul film al lui Cosmin Nedelcu care va aduce la viață o creație mai veche, se numește Klaus și Barosso.

Citește și Dieta banală cu care Micutzu a slăbit 50 de kilograme. La ce aliment a renunţat acum opt luni

Micutzu vrea să dea o nouă lovitură de proporții în cinematografie

În acest proiect de mare anvergură este implicat Adrian Nicolae, care se numără printre protagoniștii acestui film.

Micutzu a dezvăluit că lungmetrajul se dorește a fi o ecranizare a unei povești total fictive și că nu există o altă sursă decât cea a imaginației.

Mai mult, el a subliniat că are mari emoții pentru acest proiect, iar cea mai dificilă parte a fost cea a scrisului deoarece el a participat la crearea scenariului.

„E sută la sută ficțiune. Inițial pornisem cu o altă idee de scenariu, după care ne-am potolit pentru că ne-am dat seama că ne doream ceva mult prea complicat pentru primul proiect pe care-l facem în această formulă cu Grupa B. Și am ales opțiunea cea simplă: o locație unică de filmare în care să creăm un univers cât mai complex.

Ca antreprenor, mi se pare că e prematur să vorbesc despre o miză în filmul românesc comercial. Mai întâi cred că trebuie să punem cu toțîi umărul că să creăm o piață adevărată, comercială, cu etape concrete de dezvoltare și distribuție, și abia apoi cred că putem să vorbim de rolul antreprenorului în filmul comercial și viziunile antreprenoriale. Deocamdată, pur și simplu, am muncit foarte mulți ani că să strângem niște bani, că să îi investim – cum facem de obicei – în proiecte în care credem. Filozofia noastră nu s-a schimbat, e aceeași de ani de zile: muncești, faci bani, investești în proiecte în care crezi din care speri să faci bani, pe care iar ii investești și așa mai departe”, a declarat  Micutzu, pentru Urban.ro.

Cosmin Nedelcu a mai spus că este un moment unic în viața sa de care este tare mândru.

„Am avut emoții când am scris scenariul, pentru că a fost prima oară când am avut de scris, de la început până la final, la un scenariu de lungmetraj. Atunci, la scris, emoțiile erau pentru că mă aflăm pe un teren necunoscut, dar aici la filmare – nu aș vrea să sune arogant, sau că îmi dau în petec – dar e un drum pe care îl știu îl știu că actor, l-am mai parcurs și cred că am să mă descurc”, a mai spus actorul.

KLAUS SI BARROSO

Scenariu: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu”Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu –  Grupa B

Regia: [regie colectiva]

Imagine: Mihai Marius Apopei

Scenografie si costume: Alexandra Panaite

Montaj: Tudor D. Popescu

Producatori: Cristian Anastasiu, Ionut Datcu, Bogdan Theodor Olteanu

O productie BOLD FILM STUDIO in coproductie cu GRUPA B, TANGAJ PRODUCTION si AVANPOST MEDIA.

„Klaus si Barroso” urmeaza sa aiba premiera la inceputul anului viitor si va fi distribuit de Forum Film, potrivit Urban.ro.

 

Citește și Micutzu, dezvăluiri în premieră despre conflictul cu Mircea Badea: „Se simțea încrâncenarea”. Ce spune comediantul despre o bătaie în cușcă