Corinna Schumacher, decizie radicală după ce a rămas fără bani. Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher

Michael Schumacher este încă în recuperare după accidentul îngrozitor suferit la schi, în Alpii francezi, acum şapte ani. Tratamentul multiplului campion mondial din Formula 1 costă o avere, însă soția sa, Corinna Schumacher, nu renunţă!

19 apr. 2021, 09:21
Corinna Schumacher, decizie radicală după ce a rămas fără bani. Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher

Corinna Schumacher, decizie radicală după ce a rămas fără bani. Tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher ajunge la 191.000 de euro (peste 10 milioane de euro pe an). Astfel, pentru a-și permite în continuare să-și îngrijească soțul la cele mai înalte standarde, Corinna Schumacher a fost nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei. După ce a vândut un avion privat în schimbul a 35 de milioane de euro și o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, soția lui Michael Schumacher a decis să scoată pe piață vila din Elveția în care fostul pilot și-a petrecut o parte din timpul de după accident. Impunătoarea locuință este evaluată la 60 de milioane de euro, scrie Ouest France.

Corinna Schumacher, decizie radicală după ce a rămas fără bani

Michael Schumacher are în palmares 7 titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari). Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister pentru publicul larg, familia acestuia nedorind să ofere foarte multe detalii despre acest aspect.


loading...
Partenerii noștri