Corlăţean, către Băsescu: Tot a poliţie politică mirosiţi şi dupa 25 de ani de democraţie

Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, ministru de Externe, a lansat un atac dur la adresa lui Traian Basescu, acuzandu-l ca, lansand tema artificiala a ofiterului acoperit, compromite imaginea unor institutii cu rol fundamental in protejarea securitatii, democratiei si independentei tarii.

RomaniaTV.net
14 oct. 2014, 16:59
Corlăţean, către Băsescu: Tot a poliţie politică mirosiţi şi dupa 25 de ani de democraţie

„Iesirile sale (ale lui Basescu – n.r.) publice devin grotesti, dar, mai cu seama, devin toxice pentru viitorul acestei tari. Este revoltator cum, prin tot ce intreprinde in aceste ultime zile de mandat, ne face sa credem ca singura sa filozofie politica este: ‘dupa mine potopul’. Nu mai are nicio limita, nu mai are respect pentru prevederile constitutionale, nu mai are respect pentru normele specifice unei societati democratice, nu mai are bunacuvinta si nici macar nu se mai fereste de penibil”, considera Corlatean.

„Dupa ani dificili de reforma si credibilizare a SRI si SIE, un presedinte care s-a ascuns sistematic in spatele acestor institutii, demareaza, la sfarsit de mandat, un scenariu menit sa compromita cele doua servicii si sa-i diabolizeze pe cei ce, in interiorul acestora, cu discretie si sacrificiu slujesc interesul national. (…) Este poate timpul sa cautam si sa citim mai atent informarile nevinovate ale comandatului Basescu. Stilul, domnule aproape fost presedinte, nu s-a schimbat, tot a politie politica mirositi si dupa 25 de ani de democratie”, mai subliniaza vicepresedintele PSD.