Cornel Constantiniu, salvat de Gigi Becali. Gestul uriaş făcut de patronul Stelei VIDEO

Soţia lui Cornel Constantiniu a povestit pentru wowbiz.ro că în urmă cu ceva ani, cu ajutorul lui Gigi Becali, artistul a putut fi operat şi, astfel, salvat de la un destin crunt. Patronul stelei a aflat de suferinţa artistului şi a decis să acopere toate cheltuielile.

RomaniaTV.net
17 mai 2016, 07:54
Cornel Constantiniu, salvat de Gigi Becali. Gestul uriaş făcut de patronul Stelei VIDEO

Diagnosticat în urmă cu mai bine de două decenii cu Parkinson, Cornel Constantiniu trăieşte astăzi zile mai liniştite. Acum aproape 8 ani, Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor, scrie Wowbiz.

Totul s-a întâmplat în 2009, când artistul a ajuns la spital în Viena, unde medicii au trebuit să-i schimbe stimulatorul montat în piept. Artistul nu dispunea însă de suma de aproape 30.000 de euro ca să acopere cheltuielile.

Nici nu îl cunoşteam pe domnul Becali şi, culmea, nu îl cunoaştem personal nici în ziua de astăzi. Dânsul aflase despre Cornel şi că e internat la Viena şi îi trebuie stimulatorul acesta şi s-a oferit să suporte totul. Factura emisă de Spitalul AKH, de cei de la contabilitate i-a fost trimisă direct domnului Becali„, a declarat soţia lui Cornel Contantiniu.

Femeia a mărturisit că a făcut rost de numărul de telefon al omului de afaceri şi i-a trimis un mesaj prin care i-a mulţumit pentru că i-a salvat viaţa soţului ei. Domniţa Constantiniu a primit imediat şi un răspuns: „Nu îmi multumiţi mie, multumiţi-i lui Dumnezeu!„, i-ar fi spus Gigi Becali.