Cornel Cristescu a murit! Fostul fotbalist de la Steaua avea 52 de ani

Sportul românesc este în doliu. Cornel Cristescu, fost fotbalist la Steaua, FC Argeș și Poli Timișoara, a murit la doar 52 de ani, după o suferinţă îndelungată!

24 apr. 2021, 12:20
Cornel Cristescu a murit! Fostul fotbalist de la Steaua avea 52 de ani
Fotbalistul Cornel Cristescu a murit la 52 de ani, după o suferinţă îndelungată

Cornel Cristescu a murit! Anunțul şocant a fost făcut de clubul FC Argeș pe pagina de Facebook: „Un Vultur s-a ridicat la cer! Din păcate, după o lungă suferință, Cornel Cristescu a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

Cornel Cristescu a murit după o îndelungată suferinţă

Cristescu a fost un iubitor al muzicii și pe vremuri înființase o formație împreună cu Bogdan Vintilă. Cu puţin timp înaintea anunțului venit din partea piteștenilor, Bogdan Argeș Vintilă a scris și el un mesaj pe contul său de Facebook.

Citeste si Un tânăr jucător de baschet a murit la doar 19 ani într-un accident înfiorător. Terrence Clarke era un star în devenire în NBA

Cu durere in suflet va anunt ca a trecut la cele veșnice, după o grea suferința, bunul meu prieten Cornel Cristescu. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!”, a fost mesajul lui Bogdan Vintilă, alături de o poză în care apare lângă Cornel Cristescu.

Bogdan Vintilă este actual antrenor la FCSB 2. La începutul anilor ’90 cei doi chiar s-au apucat de cântat și și-au înființat o trupă, dar doar de amuzament, ei fiind fani ai muzicii hip-hop pe vremea aceea, potrivit prosport.ro

Ultimul meci jucat de Cristescu, în 2002

Născut pe 25 august 1968, Cornel Cristescu a jucat la Autobuzul București, Steaua, FC Selena Bacău, FC Argeș, Rocaru și Astra. A strâns 233 de meciuri în prima divizie, marcând 5 goluri. Ultimul său meci a fost pe 1 iunie 2002, Astra – Steaua 1-1. A fost campion cu „militarii” în 1993.

Citeste si Larisa Iordache, retrasă din concursul individual-compus, de la Europenele de gimnastică. Sportiva a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate


loading...