Un tânăr jucător de baschet a murit la doar 19 ani într-un accident înfiorător. Terrence Clarke era un star în devenire în NBA

E doliu în lumea sportului din Statele Unite. Terrence Clarke, un baschetbalist promiţător care fusese înscris recent pentru draftul NBA, a murit la doar 19 ani într-un accident cumplit, pe care l-a provocat în Los Angeles. Tânărul juca la Kentucky Wildcats, echipa de baschet a Universităţii din Kentucky, una dintre cele mai succes din campionatul universitar american.

23 apr. 2021, 12:23
Un tânăr jucător de baschet a murit la doar 19 ani într-un accident înfiorător. Terrence Clarke era un star în devenire în NBA

Un tânăr jucător de baschet a murit la doar 19 ani într-un accident înfiorător care a avut loc joi în Los Angeles, potrivit poliţiştilor.

Terrence Clarke, aflat singur în maşină, a pătruns în intersecţie după ce a trecut pe roşu şi s-a ciocnit cu un alt autoturism în momentul în care voia să vireze la stânga, au precizat anchetatorii citaţi de CBS News.

Un tânăr jucător de baschet a murit la doar 19 ani într-un accident înfiorător. Imagini cu ultimele clipe din viaţa sa

Accidentul pe care l-a provocat baschetbalistul Terrence Clarke a fost surprins de camerele de supraveghere.

Vă avertizăm! Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Un pieton care traversa în acel moment a fost la un pas de moarte, pentru că putea fi spulberat de maşina scăpată de sub control de Terrence Clarke.  Autoturismul s-a ciocnit violent de o balustradă metalică de pe marginea drumului.

Citeşte şi: Larisa Iordache, retrasă din concursul individual-compus, de la Europenele de gimnastică. Sportiva a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate

Baschetbalistul Terrence Clarke a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit din cauza rănilor grave.

Poliţiştii spun că nu au fost rănite alte persoane în urma accidentului.

„Sunt extrem de supărat şi revoltat. Un tânăr iubit de noi toţi a murit mult prea devreme, având înainte toată viaţa cu visuri şi speranţe. Terrence Clarke era un puşti minunat care te cucerea prin personalitatea, zâmbetul şi bucuria sa. Oamenii gravitau în jurul său şi acum e greu pentru noi toţi să înţelegem că l-am pierdut. Suntem în stare de şoc”, a declarat John Calipari, antrenorul echipei de baschet Kentucky Wildcats, conform sursei citate.

Citeşte şi: Simona Halep, victorie fulger la turneul de la Stuttgart

În vârstă de 19 ani,  Terrence Clarke a semnat recent un contract cu un impresar, după ce în martie fusese înscris în draftul NBA. În primul an de facultate la Kentucky, el a avut o medie de 10 puncte înscrise, trei recuperări în primele şapte meciuri. El a ratat 17 partide din cauza unei accidentări.

Citeşte şi: Olimpiada de la Tokyo. Naţionala de fotbal a României şi-a aflat adversarele din grupă, sunt şanse mari pentru tricolori să se califice în sferturi