Cornel Dinicu a contestat măsura arestului preventiv. Patronul de la Ferma Dacilor mai are o șansă să iasă de după gratii

Cornel Dinicu face tot ce ține de el pentru a ieși din spatele gratiilor. Paronul de la Ferma Dacilor a contestat măsura arestului preventiv pe care Judecătoria Ploiești a prelungit-o recent.

30 ian. 2024, 21:56
Cornel Dinicu a contestat măsura arestului preventiv. Patronul de la Ferma Dacilor mai are o șansă să iasă de după gratii

Cornel Dinicu mai are o șansă să iasă din arest și să se întoarcă la familia lui.

Patronul de la Ferma Dacilor a avut o zi extrem de grea. A primit vestea că măsura arestului preventiv a fost prelungită, ceea ce nu i-a convenit deloc, așa că a decis să ia măsuri. A contestat măsura arestului preventiv. Judecătoria Ploiești a înregistrat cererea și urmează să o judece în perioada următoare.

Citește și Cornel Dinicu a plâns minute în şir după ce a descoperit în cenuşă patina fiului său. Patronul de la Ferma Dacilor, dus de anchetatori la locul tragediei

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova formulată în dosarul penal nr. 393/P/2023. 1.În temeiul art. 236 alin. (1) Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. (2) Cod procedură penală şi art. 202 alin. (1) şi (3) Cod procedură penală dispune prelungirea măsurii preventive a arestului preventiv faţă de inculpatul DINICU Cornel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin. 1 ?i alin. 2 C.pen. rap. la art. 254 alin. 2 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.02.2024 şi până la data de 02.03.2024, inclusiv. Respinge, ca neîntemeiate, cererile inculpatului DINICU Cornel de revocare a măsurii preventive a arestului preventiv şi de luare a unei măsuri preventive mai uşoare, respectiv măsura preventivă a controlului judiciar”, a transmis instanța.

Cornel Dinicu se consideră nevinovat și spune că incendiul a fost provocat intenționat de o persoană care a vrut să-i facă probleme.

Cornel Dinicu a mers la Ferma Dacilor, alături de anchetatori, pentru reconstituire. Acesta a trăit momente de coșmar și mai grele decât ar fi crezut, căci a izbucnit în plâns când a văzut patina fiului său, mort în incendiul de la pensiune. Cornel Dinicu a fost devastat după pierderea copilului său, sentiment care se pare că este la fel de puternic și acum.

Citește și Foștii angajați de la Ferma Dacilor, acuzați că au provocat incendiul mortal, rup tăcerea despre Cornel Dinicu: „Avea sânge pe palme și pe față”