Cornel Dinicu și-a schimbat varianta. Patronul Fermei Dacilor susține acum că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiu

Patronul Fermei Dacilor, pensiunea-restaurant unde un incendiu devastator a dus la moartea a șapte persoane, în timp ce una nu a fost nici acum găsită, a susținut de la început varianta unei ”mâini criminale”.

15 ian. 2024, 13:17
Cornel Dinicu și-a schimbat varianta. Patronul Fermei Dacilor susține acum că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiu

Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat, iar ultimele informații arată că patronul Cornel Dinicu va fi audiat, din nou, luni.

„Avem și trei martori care au aspecte importante de declarat și cu siguranță aceștia vor fi audiați pentru această mână criminală, nu vorbim ipoteza cu țigara din incintă sau persoane rămasă, nu cunosc aceste aspecte”, a declarat noul avocat al lui Dinicu, Bogdan Aanei.

Declarațiile avocatului vin în contextul în care Cornel Dinicu a lansat o ipoteză șocantă din spatele gratiilor. El susține că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiul care a provocat moartea a opt persoane.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Cherecheș, din arestul din Germania. Ce strategie adoptă fostul primar pentru a scăpa de închisoare

Între timp, familiile și apropiații victimelor îi plâng în continuare pe cei care au murit în mod tragic la Ferma Dacilor. Au fost momente emoționante în Sala Polivalentă din Călărași, acolo unde colegii Ancăi Gavrilă, tânăra care și-a pierdut viața în incendiu, au participat la meciuri amicale de handbal în memoria ei, potrivit Realitatea.

Familia handbalistei care a murit la Ferma Dacilor vrea să afle adevărul. Anca Florina Gavrilă era din Călărași, iar viața i-a fost răpită cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 21 de ani. Ea a murit alături de prietenul ei, Adrian, în incendiul de la Ferma Dacilor.

Citește și: Maru, dealerul lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri