Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica. „Cum comenteaza Piţurcă mi se pare înfiorător. Marica îmi aduce aminte de papagalii din Mato Grosso”

Cornel Dinu ii distruge pe analistii PRO TV pentru EURO 2020, Victor Piturca si Ciprian Marica. "Mister" nu este incantat deloc de prestatiile celor doi, motiv pentru care nu se uita la analiza meciurilor.

23 iun. 2021, 23:06
Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica. „Cum comenteaza Piţurcă mi se pare înfiorător. Marica îmi aduce aminte de papagalii din Mato Grosso”

Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica. „Cum comenteaza Piţurcă mi se pare înfiorător. Marica îmi aduce aminte de papagalii din Mato Grosso”.

Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica

„Nu pot sa il comentez pe Piturca, pentru ca a fost jucator de fotbal, dar cum comenteaza, ce comenteaza mi se pare infiorator. Nu ma bag in exprimare, ca fiecare a facut carte cat a putut, cum a putut, cum a vrut si asa mai departe, desi e dramatic. Nu pot sa citesc o parte a hai sa le zic disertatiilor sale. Iar in partea cealalta, cand il vad pe Marica, schimb imediat canalul pentru ca atunci cand il vad pe Marica am impresia ca vad o imbracaminte care aduce cu papagalii din Mato Grosso”, a spus Cornel Dinu pentru Pro Sport Live.

Culmea ironiei la Euro 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Fanii au văzut meciul de la o terasă din Centrul Vechi

„Cand e un sacou bej, cand e o cravata care se leaga cu sosetele doctorului Popescu. Pe el l-am vazut coborand din hotel in Brazilia in 1992 cu sosete bej, pantaloni gri scurti, camasa albastra cu violet si o esarfa la gat care semana cu girodina. Mie imi place sa vad Amazonia, Mato Grosso, dar nu pe ecran, nu se leaga. Si mai are si un snur din ala care probabil ca ii leaga o parte din bani din buzunarul respectiv. Deci nu vreau sa mai comentez prea mult, pentru ca e dramatic. Eu imi aduc aminte ca executia prin care el Piturca se remarca era de inteligenta de joc, asta nu i-a lipsit niciodata. Asta cu exprimarea tine si daca ai pus mana pe abecedar”, a mai spus Cornel Dinu.


loading...
Partenerii noștri