Culmea ironiei la Euro 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Fanii au văzut meciul de la o terasă din Centrul Vechi

Şase suporteri francezi au trăit şocul vieţii lor după ce au ajuns în Bucureşti, deşi aceștia voiau să meargă în Budapesta pentru a urmări meciul dintre Ungaria şi Franţa, din grupele Campionatului European.

22 iun. 2021, 19:00
Culmea ironiei la Euro 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Fanii au văzut meciul de la o terasă din Centrul Vechi

Culmea ironiei la Euro 2020. Fanii Naţionalei Franţei şi-au cumpărat bilete pentru capitala Ungariei, dar au ajuns în Bucureşti. Confuzia pare să fi fost făcută de agenţa de turism la care au apelat.

Culmea ironiei la Euro 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul

Aceştia au ajuns în capitala României alături de un grup de suporteri ai Ucrainei, care au venit în Bucureşti pentru meciul cu Austria, partidă disputată pe 21 iunie.

Grupul a ajuns de la aeroport spre Centrul Vechi şi cei 6 francezi s-au gândit că suporterii Ucrainei sunt, de fapt, fani ai Ungariei şi s-au oprit la o bere înainte de a merge spre stadion. Până la urmă şi-au dat seama că au făcut o confuzie: ”Am ajuns din greşeală aici. Devine tot mai clar că nu suntem unde trebuie”, le-a transmis cei 6 francezi reporterului jurnalul.ro.

Citeşte şi: Euro 2020 Momente dramatice la meciul Danemarca – Finlanda. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, medicii l-au scos pe targă. Partida s-a reluat
Parcă suntem în filmele ‘Singur acasă’. ‘Pierdut în Bucureşti’. Încercăm să vedem unde s-a produs greşeala. La agenţia de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur şi simplu în alt avion”. După ce şi-au verificat biletele au constat că 3 dintre ele erau pentru Budapesta, 3 pentru Bucureşti. Confuzia a fost făcută la agenţia de turism şi cei 6 francezi nu au remarcat-o.

”Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să ne dea 3 aici şi 3 acolo? Şi ghinionul este să ajungem toţi aici şi nu dincolo. E ca în filmele cu proşti, cu camera ascunsă […] E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Şi, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferenţă între ‘Bucharest’ şi ‘Budapest’. Trebuie să învăţăm mai multe despre Europa. Uite că apar situaţii”, au promis cei 6 suporteri francezi.

Citeşte şi: Atmosferă incendiară în Centrul Vechi, creată de suporterii de la EURO 2020. Sute de fani ai Ucrainei şi Macedoniei de Nord au luat cu asalt terasele VIDEO


loading...
Partenerii noștri