Cornel Dinu îl jigneşte grav pe Gigi Becali. Atac fără precedent la adresa latifundiarului din Pipera

Cornel Dinu a declarat că ieșirile publice ale lui Gigi Becali sunt total deplasate și îl consideră pe latifundiarul din Pipera ca fiind principalul vinovat pentru nereușitele celor de la FCSB.

24 oct. 2018, 04:56
Cornel Dinu îl jigneşte grav pe Gigi Becali. Atac fără precedent la adresa latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a declarat acum câteva zile că Nicolae Dică nu poate avea libertatea pe care o cere în alcătuirea echipei și că peste un an de zile pe banca celor de la FCSB va fi Ionuț Luțu.

Lovitură de teatru în procesul pentru palmares CSA Steaua – FCSB. Mutarea-bombă cu care Florin Talpan l-a distrus pe Gigi Becali

Cornel Dinu a comentat dur ieșirea patronului celor de la FCSB.

„Comerciantul ăsta, negustorul ăsta care are echipa, este groaznic ce povesteşte, cum dă cu noroi în fotbal prin ce face şi cum i se dă credit şi este pe toate canalele şi vorbeşte. Domne, îmi vin în cap spartanii. Dacă spartanii vedeau că nu era un nou născut făcut ca lumea, îl luau şi-l aruncau de pe Tarpeia. Noi, suntem diferiţi genetic, dar, când vedem oamenii care au divagaţii d-astea, care dau cu noroi, care umbresc fenomenul, trebuie să-i ținem deoparte. Suntem pe distrugere morală şi comportamentală ca naţie. Acelaşi lucru se petrece şi la FCSB, unde echipa este total nepregătită”, a declarat Cornel Dinu.