Cornel Dinu, ironic la adresa lui Piţurcă: Nu-i port duşmănie, m-a impresionat ca jucător de poker

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, într-un mod ironic, că nu are niciun fel de duşmănie cu selecţionerul Victor Piţurcă, apreciindu-i acestuia stăpânirea de sine la jocul de poker.

RomaniaTV.net
02 apr. 2013, 14:56
Cornel Dinu, ironic la adresa lui Piţurcă: Nu-i port duşmănie, m-a impresionat ca jucător de poker

Nu am niciun fel de duşmănie cu Piţurcă. Din contră, îi apreciez stăpânirea de sine, şi ca jucător a fost unul bun. L-am văzut chiar cum joacă poker şi m-a impresionat. El a vorbit cum a vorbit despre mine… Probabil că a folosit cele câteva cuvinte pe care le are în lexic, maxim 200. Nu poţi să ai alte pretenţii la el. În ceea ce priveşte whisky, de obicei deschide creierul şi argumentează uneori dizertaţia, dar nu e cazul lui. În privinţa câinelui, într-adevăr este partenerul meu. Dar în ciuda faptului că este un câine de rasă, foarte curajos, cred că dacă l-ar vedea s-ar înspăimânta şi ar lua-o la fugă„, a spus Dinu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, este duşmanul său şi îşi permite să îl jignească, pentru că a fost la rândul lui jignit de fostul internaţional.

Dinu l-a criticat dur pe Victor Piţurcă după înfrângârea echipei naţionale, suferită în Olanda, cu scorul de 0-4, iar selecţionerul i-a răspuns marţi în termeni jignitori. „Cornel Dinu este duşmanul meu, este rivalul meu. Să ştiţi că Dinu, pentru mine, a fost un mare jucător şi l-am respectat în sensul ăsta, dar ca om, e o jigodie umană pe care cu greu o mai întâlneşti pe această planetă”, a spus, între altele, Victor Piţurcă.