Cornel Dinu, REMARCI GROSOLANE la adresa lui Gigi Becali. LIMBAJ LICENŢIOS

Cornel Dinu l-a atacat violent pe Gigi Becali pentru politica pe care o are la FCSB.

14 mai 2019, 12:37
Cornel Dinu, REMARCI GROSOLANE la adresa lui Gigi Becali. LIMBAJ LICENŢIOS

Cornel Dinu a comentat declarațiile date de Gigi Becali date în contextul aducerii viitorului antrenor al roș-albaștrilor.

„În urmă cu zece ani spunea că Hagi nu o să ajungă niciodată antrenor, iar acum spune că îşi trimite viitorul antrenor să ia lecţii de la Hagi! Nu e de vină el. Cine îi dă voie să vorbească pe scena publică numai prostii… el nu are nicio legătură cu fotbalul, fotbalul e un chilipir al lui Fecali ăsta şi de aici toată lumea se uită la el ca la Maglavida”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

INCREDIBIL: câţi invitaţi vin la NUNTA fiicei lui GIGI BECALI. Unde şi când va avea loc MARELE EVENIMENT

„Lumea îi face un mare rău. El e un caz, săracul, patologic. Şi-a luat şi el un chilipir, o jucărie şi crede că din asta va câştiga bani, că la el nu este nimic întâmplător. Aţi văzut ultima declaraţie, cine vine, joacă ăla, ăla, ăla… a pus patru jucători. El nu se gândeşte că Moruţan săracul nu ştie să alerge… cum o să câştige pe el cât vrea el?”, a adăugat Cornel Dinu.

„Viitorului tehnician o să-i pun o condiție: să se ducă la Gică Hagi și să învețe de la el cum să-i facă pe jucători să joace dintr-o atingere. Că așa joacă Viitorul, dintr-o atingere. Nici măcar din două. O să-l întreb pe Gică Hagi cât mă costă”, a fost declaraţia lui Gigi Becali.