Cornel Dinu, replică devastatoare pentru Mihai Stoica. „E un chilipir cu mâna în buzunarul fotbalului!”. De la ce a plecat SCANDALUL

Cornel Dinu ar fi lovit o persoană pe stadion, chiar un polițist sau jandarm, a declarat Mihai Stoica la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioaniţoaia. "Mister" a replicat imediat şi devastator!

18 oct. 2019, 13:35
Cornel Dinu, replică devastatoare pentru Mihai Stoica. „E un chilipir cu mâna în buzunarul fotbalului!”. De la ce a plecat SCANDALUL

Cornel Dinu a lămurit incidentul la care a făcut referire Mihai Stoica, apoi l-a atacat dur pe fostul oficial al celor de lşa FCSB.

Cornel Dinu, derapaj verbal ÎN DIRECT. Ce a putut să spună la adresa lui Dan Petrescu

„Era un meci la Suceava, Foresta – Dinamo. Un polițist mă tot agasa, apoi se tot împingea în mine, iar eu l-am împins. Normal că am reacționat, eu eram colonel, el doar un „plutoner” care agresa un colonel în exercițiul funcțiunii, practic era o uzurpare de grad. Dreapta era operată, după accident, așa că doar l-am împins cu stânga. Doar l-am împins! Fiindcă dacă-l loveam, era la reanimare! Eu când lovesc, lovesc tare, nu ca Mihai Stoica, un conducător de fotbal neinstruit, un chilipir cu mâna în buzunarul fotbalului”, a spus Cornel Dinu.

Dinu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Iordănescu. „Procurorul”desfiinţează punct cu punct cariera la naţională a „Generalului”

Mihai Stoica a vorbit despre momentele violente pe care le regretă, mai ales pe cel când a lovit un supoorter, și a dat un alt exemplu celebru, cel al lui Cornel Dinu.

„Am făcut o tâmpenie! N-am fost primul și nici ultimul oficial care a lovit un spectator! Cornel Dinu a lovit un polițist sau un jandarm când era la Dinamo!”, a fost declaraţia cu care Mihai Stoica a provocat reacţia lui Cornel Dinu.

Cornel Dinu acuză un BLAT la NAŢIONALĂ. Stoicikov, cumpărat cu sute de mii de dolari la meciul Bulgaria – România 1-1 din 1991


loading...