Cornel Dinu, ŞOCANT: „Daum are o faţă de fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el!”

Cornel Dinu îl desfiinţează pe Christoph Daum, germanul care va fi numit, joi, selecţioner al României.

07 iul. 2016, 06:04
Cornel Dinu, ŞOCANT: „Daum are o faţă de fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el!”

Cornel Dinu spune că lui Christoph Daum îi va fi „aproape imposibil” să îndeplinească obiectivul impus de FRF: calficiarea României la CM 2018.

Gigi Becali despre viitorul selecţioner al României: Un drogangiu şi un prostituat!

„Daum e un tip controversat, cu o anumită carte de vizită. E greu pentru un antrenor străin să înţeleagă ce se întâmplă în fotbalul românesc. Părerea mea e că va fi foarte greu, aproape imposibil să reuşească o calificare la Mondial. El e un antrenor de echipe de club.

Nu poate fi niciodată la nivelul lui Mircea Lucescu. Mircea e un om cult din toate punctele de vedere, ca să nu mai spunem de rezultate.

Iar ceea ce e un mare avantaj faţă de acest băiat venit din Germania, care are o faţă de fuhrer tăvălit după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el, e că Mircea cunoaşte realitatea fotbalului românesc, halul în care am ajuns. Va fi foarte greu să formeze o echipă competitivă la echipa naţională a României”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Şefii fotbalului se revoltă împotriva numirii lui Daum la naţională: Nu suntem la Zoo! Propun să ieşim din Comitetul Executiv


loading...