Şefii fotbalului se revoltă împotriva numirii lui Daum la naţională: Nu suntem la Zoo! Propun să ieşim din Comitetul Executiv

Christoph Daum este alesul FRF pentru postul de selecţioner, dar propunerea trebuie validată de membrii Comitetului Executiv, care se vor reuni joi seara într-o şedinţă.

06 iul. 2016, 15:09
Şefii fotbalului se revoltă împotriva numirii lui Daum la naţională: Nu suntem la Zoo! Propun să ieşim din Comitetul Executiv

Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi şi reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv, a criticat intenţia lui Răzvan Burleanu şi spune că membrii CEx ar trebui să nu voteze mâine.

Citeşte şi Gigi Becali despre viitorul selecţioner al României: Un drogangiu şi un prostituat!

Eu propun să ieşim cu toţii din Comitetul Executiv şi să nu îl votăm. Mai ales dacă FRF nu vine şi nu ne arată contractul lui Daum. Nimeni nu ne-a întrebat dacă să fie adus Daum şi nici nu am vorbit despre salariul lui. Andrei Vochin (n.r. – consilierul lui Burleanu) a spus că va avea un salariu de 500.000, dar eu nu cred. Este exclus să fie doar atât.

Eu sigur nu voi vota mâine. Aici nu suntem la Grădina Zoologică ca să îl aduci pe Daum, să îl plimbi prin faţa noastră şi noi să ridicăm mâna„, a spus Florin Prunea, pentru gsp.ro.