Cornel Dinu ŞOCHEAZĂ: Poate era mai bine dacă Adrian Năstase avea puterea să apese pe trăgaci

Fostul antrenor dinamovist Cornel Dinu, un alt pacient celebru al medicului Şerban Brădişteanu, a făcut o afirmaţie şocantă marţi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a mers pentru un control, după operaţia pe cord suferită în 2011.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 10:07
Cornel Dinu ŞOCHEAZĂ: Poate era mai bine dacă Adrian Năstase avea puterea să apese pe trăgaci

Cornel Dinu, fostul antrenor al echipei de fotbal Dinamo, operat pe cord în august 2011 de medicul Şerban Brădişteanu, şi-a făcut apariţia la Spitalul de Urgenţă Floreasca marţi dimineaţă. Dinu a comentat într-o manieră şocantă situaţia în care se află medicul şi prietenul său Şerban Brădişteanu în cazul Adrian Năstase: „La control, că şi eu am fost operat pe inimă… Nu mă simt rău, dar nici nu poţi să te simţi bine într-o astfel de Românie barbară. Şi nu pot decât să-i urez sănătate şi poate că era mai bine dacă avea puterea să apese pe trăgaci domnului Adrian Năstase, pe care îl respect foarte mult„.

După ce fostul premier a încercat să se sinucidă săptămâna trecută, medicul Şerban Brădişteanu este urmărit penal de DNA, în condiţiile în care există suspiciuni în legătură cu diagnosticul pus lui Adrian Năstase, după ce acesta a încercat să se împuşte, în ziua în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calităţii”.

Marţi, la aproape o săptămână de la tentativa de suicid a lui Năstase, a apărut scenariul conform căruia fostul premier nu ar fi fost chiar atât de grav rănit precum au lăsat să se înţeleagă medicii de la Spitalul Floreasca.