Veste terbilă despre legendarul fotbalist şi antrenor Cornel Dinu. „Mai am puţin şi mă duc dincolo!”

Cornel Dinu (75 de ani), fost selecționer al României, chiar în campania de calificare pentru World Cup '94, este dezamăgit că nu a fost băgat în seamă pentru evenimentul organizat de Generația de Aur.

17 feb. 2024, 13:13
Veste terbilă despre legendarul fotbalist şi antrenor Cornel Dinu. „Mai am puţin şi mă duc dincolo!”
Veste terbilă despre legendarul fotbalist şi antrenor Cornel Dinu -->> http://tinyurl.com/4stt4632 "Mai am puţin şi mă duc dincolo!"

Veste terbilă despre legendarul fotbalist şi antrenor Cornel Dinu. „Generația de Aur” va avea un meci de retragere pe 25 mai, ora 20.30, pe Arena Națională. Va fi o sărbătoare a fotbalului românesc, la 30 de ani de la cea mai mare performanță la nivel de primă reprezentativă. Pregătirile pentru acest meci de gală se află pe ultima sută de metri, adversarul tricolorilor urmând a fi o selecționată mondială în care și-au anunțat prezența Rivaldo, Hristo Stoichkov sau Luis Figo, în timp ce pe bancă ar putea fi Jose Mourinho.

Cornel Dinu susține că n-a fost invitat la această gală și a afirmat cu amărăciune că se simte interzis în fotbalul românesc.

”Unde să vin domnule? La ce eveniment? Nu, nu m-a invitat nimeni, cred că sunt interzis de Federația Română de Fotbal și de familia Iordănescu. La fel și la Dinamo, de o parte decidentă din PCH. Am această senzație, că sunt interzis, că eu nu am existat în fotbalul românesc și dinamovist. Dar m-am obișnuit cu gândul ăsta, îmi văd de treaba mea, mai am puțin, o să mă duc dincolo, poate dincolo mă vor recunoaște ăia”, a declarat Cornel Dinu pentru ProSport.

Citește și: CTP o ceartă pe Simona Halep și îl arată cu degetul pe Țiriac: ”Probabil el a sfătuit-o. Eu am zis de acum un an, era firesc. Acum e tardiv și chiar ridicol”