Cornel Galeş a murit. Contul de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanţe

Vestea cumplită că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, ar fi murit într-un teribil accident de mașină în Spania a șocat pe toată lumea.

01 dec. 2019, 18:54
Cornel Galeş a murit. Contul de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanţe

Cornel Galeș se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători 1 Decembrie. Soțul Ilenei Ciuculete nu purta centură, impactul a fost extrem de puternic și astfel, s-ar fi produs pe loc decesul, informează România TV.

Chiar dacă au existat dubii cu privire la veridicitatea informaţiei, o serie de mesaje de condoleanțe deja și-au făcut apariția pe contul lui de socializare. Mai multe persoane și-au exprimat regretul când au aflat vestea cumplită. „Dumnezeul sa-l odihneasca! Lumina vesnica!”, este mesajul postat de o internaută.

Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania. Primele informații despre accidentul în care s-a stins din viață fostul soț al Ilenei Ciuculete. Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit printr-un comentariu pe Facebook că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară a murit într-un accident de mașină.  

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.