Cornel Galeş nu-i poate ierta pe băieţii Ilenei Ciuculete. Ce a postat „văduvul” din Spania

Plecat în Spania, Cornel Galeș nu i-a uitat pe băieții Ilenei Ciuculete care l-au purtat prin tribunale după moartea soției lui.

31 mart. 2019, 09:43
Cornel Galeş nu-i poate ierta pe băieţii Ilenei Ciuculete. Ce a postat „văduvul” din Spania

Cornel Galeș a ales să părăsească momentan România însă nu i-a uitat pe Mugurel și Cristi, cei doi băieți ai regretatei Ileana Ciuculete, scrie wowbiz.ro. În ultimele zile, Galeș a postat aproape obsesiv pe contul lui de socializare imagini din diferite emisiuni de televiziune realizate pe vremea când Ileana trăia, în care băieții o renegau pe aceasta ca mamă pe motiv că nu le-a dat „partea lor de avere”.

Citeşte şi Ileana Ciuculete nu se poate odihni în pace nici la 2 ani de la moarte. INCREDIBIL ce se întâmplă în familia artistei

De ce s-a supărat Galeș pe fiii Ilenei Ciuculete

Postările vin în contextul în care Galeș a încercat o împăcare cu băieții după moartea Ilenei și le-a oferit acestora o parte din avere, însă după un timp, Mugurel și Cristi l-au dat în judecată și au cerut refacerea succesiunii. Conform deciziei judecătorești, Galeș a trebuit să le dea acestora o parte mai mare din avere, iar acest lucru pare să-l fi afectat pe bărbat.

Galeș a fost însă și mai mâhnit de gestul băieților, care au ales să-l poarte prin tribunale după moartea Ilenei Ciuculete. Asta în condițiile în care a încercat să le explice acestora că banii s-au dus pe tratamente costisitoare. Probabil că așa se explică gestul lui Galeș din ultimele zile făcut pe contul lui de socializare.