Cornel Galeş, SCANDAL MONSTRU cu familia Ciuculete. „Zânică, m-ai lăsat aici să fiu hăituit de rude!”

Cornel Galeş a iubit-o enorm pe Ileana Ciuculete şi a devenit un monument de tristeţe după decesul soţiei sale. Rudele nu îi ­respectă doliul şi nici suferinţa şi recent l-au acuzat că ar fi făcut o pomană incompletă, fără obiecte de mobilier.

16 iun. 2017, 16:39
Cornel Galeş, SCANDAL MONSTRU cu familia Ciuculete. „Zânică, m-ai lăsat aici să fiu hăituit de rude!”

Cornel Galeş se confruntă cu un alt necaz. Joi, 15 iunie, el a răbufnit pe Facebook, în urma unor discuţii în contradictoriu cu câteva rude supărate nevoie- mare că nu au căpătat, la pomană, şi câteva obiecte de mobilier.

„Zânica mea cea dulce, m-ai lăsat aici să fiu hăituit şi înjurat de rude apropiate, nu mă uita aici!”, a scris Cornel Galeş.

„Mi-au sărit în cap rudeniile, nepoţi, nepoate, verişoare, verişori, care mi-au reproşat că trebuia să dau de pomană un pat cu masă, dar şi un şifonier, unei verişoare, ca să aibă mortul pe lumea cealaltă. Eu însă am făcut şi fac ce-mi spune părintele duhovnic. Nu e voie să dai de pomană în primele trei zile, când îţi moare cineva. Am dat şi la 40 de zile, am dat şi costumele ei populare”, a spus bărbatul pentru Click.

Soţul artistei a mai povestit şi despre tranzacţiile imobiliare făcute pe vremea când trăia Ileana: „Casa am ţinut-o cinci ani la vânzare, apoi am făcut un barter, un schimb cu cineva pentru un apartament şi o sumă de bani, pe care i-am folosit pentru toate cheltuielile care le-am avut. Iniţial, am vrut un apartament mare, unde să ne mutăm amândoi, dar eu singur ce era să fac acolo. M-am restrâns la un apartament mai mic. Nimeni nu m-a întrebat cum m-am descurcat. Au fost cheltuieli fantastice.În această ecuaţie a apărut spitalizarea Zânicii, înmormântarea, parastasele”.