Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor. Cum a gestionat situația: „O să apară momentul pentru această discuție”

Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor. Artistul a divorțat în 2020 de Eliza, fosta soție acum, după cinci ani de mariaj. A fost discret privind motivul divorțului, mulți au crezut o vreme că s-a cuplat cu Lidia Buble, după ce au lansat un clip împreună, însă cei doi au dezmințit acest fapt.

12 iul. 2023, 16:32
Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor. Cum a gestionat situația: „O să apară momentul pentru această discuție”
Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor

Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor, deoarece s-a temut că le va cauza durere. Solistul trupei Vunk crede că va găsi într-o zi un moment oportun în care să le dezvăluie adevărul, dar și că deja cei mici ar bănui ceva.

Citește și: Loredana Groza, un nou sărut pasional în fața tuturor. Protagonistul e Cornel Ilie de la Vunk. Imagini incendiare!

Cornel Ilie nu le-a spus copiilor că a divorțat de mama lor

Până va sosi momentul în care le va spune copiilor adevărul, Cornel Ilie are grijă să-și viziteze regulat fetița și băiețelul. Atunci când îi vede încearcă să intre în mintea lor și savurează fiecare clipă alături de ei.

Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară … Dar ne vedem cât se poate de des….Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă.

Copilul te învață să fii părinte, ne dau toate semnalele, dacă suntem atenți la ei. Tot ce am învățat eu despre copilul meu și despre mine, a fost fiind atent, să-l învăț, să-l cunosc… Toate sunt in tine, vin natural.

Îmi place să mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale”, a dezvăluit Cornel Ilie în podcastul ”Părinți CuMinți”.