Loredana Groza, un nou sărut pasional în fața tuturor. Protagonistul e Cornel Ilie de la Vunk. Imagini incendiare!

Loredana i-a obișnuit deja pe fanii săi cu momentele incendiare în care sărută bărbați celebri în public. Artista a fost din nou protagonista unui sărut, însă de această dată pe scenă, în cadrul musicalului "Mamma Mia".

30 dec. 2022, 10:01
Loredana Groza, un nou sărut pasional în fața tuturor. Protagonistul e Cornel Ilie de la Vunk. Imagini incendiare!

La începutul lunii decembrie, Loredana l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu, la petrecerea de ziua lui, în fața tuturor. Creatorul de modă a dat un adevărat chef cu ocazia aniversării sale și și-a scos apropiații la un club de fițe din Capitală. Loredana a participat și ea la petrecerea dată în cinstea bunului său prieten și a întreținut atmosfera de pe scenă. I-a cântat, i-a făcut dedicații, iar la final l-a sărutat pasional, spre uimirea tuturor.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a spus Loredan Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

Citește și Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Acum, Loredana îi lasă din nou fără cuvinte pe cei care o urmăresc. S-a sărutat cu Cornel Ilie de la Vunk, însă de această dată totul a fost regizat. Momentul tandru face parte din musicalul „Mamma Mia”, care a avut loc zilele trecute la Sala Palatului. Evenimentul a fost sold out, iar participanții s-au bucurat de un show incendiar de la început la final. Încântarea s-a putut citi pe chipurile tuturor, mai ales la final, când i-au răsplătit pe artiști cu ropote de aplauze minute în șir.

Pe scena Sălii Palatului au urcat nume sonore. Pe lângă Loredana și Cornel Ilie, au făcut spectacol Horia Brenciu, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Bianca Purcărea, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și mulți alții.

Citește și Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”

Loredana a postat recent pe rețelele sociale o serie de fotografii superbe realizate în timpul musicalului.

„Câteva momente din spectacolul de aseară Mamma Mia. În fața unei săli arhipline s-a produs magia!! Mulțumesc tuturor celor prezenți!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza pe rețelele sociale.

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și emoționante, ce vor încânta publicul prezent!