Cornel Păsat recunoaște tot adevărul despre relația cu Oana Roman! Care este motivul pentru care a părăsit-o: „Ani de zile a luptat cu toate armele”

Oana Roman și Cornel Păsat s-au despărțit cu mai mulți ani în urmă, iar în presa de la momentul respectiv au circulat nenumărate zvonuri cu privire la acest subiect. Care este adevărul din spatele speculațiilor.

24 aug. 2023, 14:47
Cornel Păsat recunoaște tot adevărul despre relația cu Oana Roman! Care este motivul pentru care a părăsit-o: „Ani de zile a luptat cu toate armele”
Cornel Păsat recunoaște tot adevărul despre relația cu Oana Roman! Care este motivul pentru care a părăsit-o: „Ani de zile a luptat cu toate armele”

Cornel Păsat și Oana Roman au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc pentru o perioadă de șapte ani. Cei doi au experimentat o relație neobișnuită și plină de picanterii. În trecut, Oana Roman a dezvăluit că a fost înșelată de cunoscutul stripper cu actuala lui soție. Recent, Cornel Păsat a expus motivul real pentru care el și fiica lui Petre Roman au decis să încheie relația.

Citește și: Scandalul ia amploare. Vica Blochina continuă dezvăluirile dure despre Oana Roman. Șterge pe jos cu fosta ei prietenă. ”Câte cărți a citit soțul tău? Dacă tot ai așa pretenții”

Deși Oana Roman a adus acuzații de infidelitate fostului său iubit, Cornel Păsat afirmă că destrămarea cuplului s-a datorat neîndemânării de a menține ceea ce au construit împreună, și nu din motivele evocate decătre Oana Roman.

„Eu am convenit cu Oana să nu mai vorbim unul despre altul și aș vrea să mă țin de treaba asta, dar am să îți răspund în linii mari. Da, au fost probleme, au fost foarte multe articole răutăcioase apărute în presă, la adresa Biancăi, s-au spus multe minciuni. Ce a fost între mine și Oana a ținut strict de mine și de ea, nu este nimeni vinovat în afară de noi doi pentru că noi doi nu am știut să ținem relația respectivă”, a spus Cornel Păsat, într-un mod discret.

Conform afirmațiilor lui Cornel Păsat, motivul despărțirii de Oana Roman nu a fost Bianca. De asemenea, el a menționat că fosta sa iubită s-a străduit din toate puterile să nu-l piardă.

„Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele(…) Pot să vă spun doar că amândoi am greșit și nu Bianca este de vină că relația mea cu ea s-a terminat. Relația mea cu Oana s-a terminat cred că cu vreo trei ani înainte, chiar înainte să apară Bianca doar că nu am avut curajul să o spun nici eu și nici ea. Lucrurile între noi se șubreziseră foarte mult. Ea pleca în vacanțe cu ai ei, cu prietenele ei. Lipsea foarte mult din viața mea, eu pe de altă parte aveam viața mea, nu ne mai intersectam atât de mult ca în trecut și da până la urmă s-a rupt. S-a terminat și gata, bate lumea moneda pe asta, dar a fost acum mulți ani”, a mai precizat Cornel Păsat, la WOWnews.

Cornel Păsat și Bianca au construit o poveste de dragoste minunată și au împreună un fiu. Cei doi au fost invitați la emisiunea „Bărbați vs. Femei” condusă de Bianca Comănici, unde au dezvăluit detalii despre cum a început relația lor.

„M-a atras capacitatea ei de a fi alături de un om și de a învățat repede(…) Eu făceam videoclip pentru Pepe, în 2002. Aveam nevoie de o fată, un coleg de-al meu mi-a adus-o pe Bianca. Avea alură de gimnastă, i-am arătat câțiva pași și imediat a executat. Pentru mine a fost un șoc. Capacitatea de a memora și a executa și a avea coordonarea atât de rapidă să înveți 4×8 mi s-a părut WOW. Un om care dansează ani de zile, ajunge greu la performanța asta. Ea a luat castingul la mine din prima.(…) Ghinionul a făcut să-mi rupt glezna și eram în recuperare și Bianca se ocupa de recuperare. Stătea câte o oră cu glezna mea”, a spus Cornel Păsat când a fost întrebat ce l-a atras prima oară la Bianca.

„Prima dată când l-am văzut, mi s-a părut un om foarte rău. Frumos, dar foarte rău, nu știu de ce. Am descoperit că e foarte bun, unul dintre cei mai buni oameni pe care îi cunosc”, a explicat Bianca, la WOWnews.

Citește și: Oana Roman, atac dur la adresa lui Selly: „Nu a citit niciun fel de literatură, dar dă lecții despre educație”. Cum a reacțioanat vloggerul