Scandalul ia amploare. Vica Blochina continuă dezvăluirile dure despre Oana Roman. Șterge pe jos cu fosta ei prietenă. ”Câte cărți a citit soțul tău? Dacă tot ai așa pretenții”

Vica Blochina nu se poate abține și sare din nou la gâtul Oanei Roman. Ce acuzații grave îi aduce fostei sale prietene.

24 aug. 2023, 13:35
Scandalul ia amploare. Vica Blochina continuă dezvăluirile dure despre Oana Roman. Șterge pe jos cu fosta ei prietenă. ”Câte cărți a citit soțul tău? Dacă tot ai așa pretenții”

După ce, zilele trecute, a făcut mișto de Oana Roman împreună cu Mara Bănică, Vica Blochina continuă dezvăluirile dure la adresa ei. Vedeta s-a arătat foarte deranjată de declarațiile Oanei Roman la adresa lui Selly și a sărit la gâtul ei.

Oana Roman s-a arătat împotriva lui Selly, declarând despre acesta că nu a citit mai mult de 15 cărți. Vedeta a fost luată imediat la ochi, iar printre cei care s-au luat de ea a fost și Vica Blochina.

Aceasta a uitat de prietenia care le-a legat ani buni și a aruncat cu cuvinte grele la adresa ei.

‘S-a apucat Oana Roman să discute despre Selly, care este idolul mamelor, care își doresc să aibă copii ca el. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei de un puști atât de mișto, atât de iubit și atât de cuminte, doar pentru a fi în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu bărbatul tău și acum te-ai luat de Selly.

Apropo, câte cărți a citit soțul tău? Așa am și eu o mică curiozitate, că dacă tot ai așa pretenții să fii femeie educată și citită. Bănuiesc că iei pe unul lângă tine tot atât de citit și educat. Tu toată viața ai măscărit pe taică-tu, pe soțul l-ai făcut de tot rahatul. Minți o populație întreagă cu ceaiurile de slăbire, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că doar ne cunoaștem”, i-a transmis Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Oana Roman, declarații dure la adresa lui Selly

Oana Roman este revoltată de faptul că trăim într-o societate în care adolescenții îl au drept model de viață pe Selly. Vloggerul nu a ezitat să îi răspundă acesteia și i-a trimis o serie de mesaje vocale.

Vedeta a reacționat dur, după cazul tânărului de 19 ani care, sub influența substanțelor, a cauzat un accident grav care a dus la moartea a două persoane. Aceasta a criticat faptul că adolescenții din ziua de azi au drept modele în viață personaje precum Selly.

Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.” a declarat Oana Roman pe Instagram.

CITESTE SI: Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly