Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu crede că artista a murit din cauza COVID-19

Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu este convinsă că artista a murit din cauza infecţiei COVID-19 şi susţine că primul test a fost negativ. Mai mult, senatoarea Diana Şosoacă a sfătuit familia să ceară autopsie.

28 mart. 2021, 13:24
Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu crede că artista a murit din cauza COVID-19

Un scandal uriaş ia amploare, după ce Cornelia Catanga a fost înmormântată, sâmbătă, fiind condusă pe ultimul drum de familie şi de câţiva prieteni apropiaţi.

De profesie avocat, senatorul Diana Şoşoacă l-a sfătuit pe Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, să nu o înmormânteze pe artistăm, pentru a putea solicita efectuarea autopsiei.

Nu a mai fost timp pentru aşa ceva pentru că protocolul în cazul deceselor de COVID cere o înmormântare în scurt timp de la preluarea trupului de la morgă.

Totodată, o anchetă a fost demarată după moartea Corneliei Catanga. Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti ar trebui să facă o anchetă epidemiologica pentru a-i identifica pe toţi oamenii care au participat la înmormântarea Corneliei Catanga şi au intrat în contact cu familia artistei răpuse de COVID-19.

Rudele Corneliei Catanga ar fi trebuit să stea în izolare, fiind consideraţi suspecţi de coronavirus.

Citeşte şi: Cornelia Catanga a fost înmormântată la cimitirul Ghencea. Artista, condusă pe ultimul drum de soțul împietrit de durere, familie și prieteni

Aurel Pădureanu a spus până în ultima clipă că soţia sa nu ar fi avut COVID-19, însă e contrazis de medici care susţin că ambele teste, atât cel antigen făcut în ambulanţă, cât şi cel RT-PCR au fost pozitive.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

În aceste condiţii, Diana Şoşoacă sfătuieşte familia Catanga plângere penală aşa cum s-a întâmplat în cazul actorului Bogdan Stanoevici. În urma plângerilor, procurorii ar putea solicita exhumarea celor decedaţi pentru ca în urma autopsiei să fie stabilită cauza exactă a morţii.

În schimb, Mara Bănică, bună prietenă cu Cornelia Catanga, sare la gâtul senatoarei Diana Şoşoacă. Jurnalista o acuză că instigă la ură împotriva medicilor şi insuflă neîncredere în sistemul medical. Acestei situaţii i-a căzut victimă şi Cornelia Catanga.

urnalista a spus că artista Cornelia Catanga, deşi se simţea foarte rău, a refuzat să meargă la spital. Mara Bănică o acuză pe Diana Şoşoacă de faptul că propagă tot felul de idei care îi ţin pe oameni departe de medici.

Aici vorbim de o altă situație pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale”, a spus Mara Bănică la Antena3.

Citeşte şi: Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă: „Catanga nu voia să meargă la spital că spitalul o omoară. A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă”