Cornelia Rednic a reuşit să slăbească 33 de kilograme în trei luni: Mi-a fost foarte greu

Cântăreaţa de muzică populară Cornelia Rednic a dus o luptă aprigă cu kilogramele. Aceasta a trecut prin mai multe transformări de-a lungul carierei, iar acum a reuşit să slăbească 33 de kilograme în trei luni. Artista a început să ducă un stil de viaţă sănătos şi să facă sport din plăcere.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 15:37

Cornelia Rednic a ajuns să iubească sportul şi să il facă chiar de plăcere, uneori chiar la ora 11 noaptea. 

„Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi acum dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult.” , a povestit artista.

Antrenoarea Corneliei Rednic i-a recomandat acesteia să înjumătăţească porţiile de mâncare şi se pare că acesta a fost secretul. Artista a realizat faptul că mânca mai mult decât avea nevoie, iar stoamcul se obişnuite în timp cu mâncare mai puţină.

„Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătațește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi” , a povestit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În urmă cu câţiva ani cântăreaţa a ajuns la spital deoarece se înfometa constant încercând să dea jos din kilograme. Acum a reuşit să slăbească 33 de kilograme în doar trei luni şi nu s-a simţit rău niciodată.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt și uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după niște morcovi, apoi la ora 17:00 niște cărniță de pui cu ceva legume.”

Artista a povestit ce a făcut greşit în anii trecuţi, atunci când a ajuns pe patul de spital, iar parul din cap i-a căzut. Atunci, după trei luni, a ajuns la 50 de kilograme, însă nu se regăsea şi i se părea că este deformată.

„Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimanui ce am făcut eu”, spunea Cornelia Rednic.