Cornelia Rednic a slăbit 30 de kilograme. Cum se menține acum în formă

Cântăreața a reușit performanța de a slăbi 30 de kilograme, însă nu se oprește aici. Cornelia Rednic vrea să fie și mai slabă pentru a arăta și mai bine în noul videoclip.

02 nov. 2022, 15:05
Cornelia Rednic a slăbit 30 de kilograme. Cum se menține acum în formă

Cântăreața a reușit performanța de a slăbi 30 de kilograme, însă nu se oprește aici. Aceasta are un nou regim alimentar și este asistată de un terapeut.

Cornelia Rednic: ”Trebuie să mănânci puțin și să ai un program”

Atunci când vine vorba de slăbit, încercăm de fiecare dată să ținem diete cât mai stricte, însă acest lucru, nu ne ajută deloc. Cornelia Rednic este de părere că dietele nu te ajută atât de mult, cât faptul că trebuie să mănânci cât mai puțin.

”Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program. Și acum am început cu terapeuta Carmen Bărcan. După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești”, a povestit aceasta pentru viva.

Cum este persoană publică și trebuie mereu să arate impecabil, Cornelia Rednic recunoaște că dorința de a slăbi a fost tocmai pentru a arăta bine în videoclipuri.

”Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe”, a mai spus aceasta.

De curând, aceasta a împlinit 30 de ani de căsătorie, motiv pentru care a sărbătorit în Maramureș alături de soțul ei și de câțiva prieteni.

„De  aniversarea noastră de 30 de ani nu am știut, Lupu mi-a făcut surpriză și am petrecut alături de niște prieteni apropiați, cu oameni puțini. Noi nu suntem fani petreceri. Nu prea este pe stilul nostru. Dar am râs, am glumit și am petrecut o seară frumoasă”,  a mai spus aceasta.

Citește și: Cum poți afla dacă ai sau nu cancer. Iată care sunt simptomele unei tumori în organism

Citește și:Volodimir Zelenski, apel disperat pentru Europa. De ce se teme președintele ucrainean