Corneliu Bichineţ, declaraţii şocante la adresa lui Dumitru Buzatu: „Nu va pleca din PSD decât cu vată în nas și cu picioarele înainte”

Corneliu Bichineț dă de pământ cu actualul președinte al Consiliului Județean Vaslui. Prezent într-o emisiune la un post local de televiziune, fostul parlamentar de Vaslui a declarat că Dumitru Buzatu nu pleca de la conducerea județeană a PSD decât cu vată în nas și picioarele înainte.

12 oct. 2022, 15:32
Corneliu Bichineţ, declaraţii şocante la adresa lui Dumitru Buzatu: „Nu va pleca din PSD decât cu vată în nas și cu picioarele înainte”

Dumitru Buzatu este şef peste social-democraţii din Vaslui şi în toată organizaţia judeţeană nu există niciun coleg care ar avea şanse să-l învingă la alegerile pentru șefia PSD Vaslui, spune fostul parlamentar PMP Corneliu Bichineț.

Citeşte şi: Corneliu Bichineţ, de la tribuna Parlamentului, către Andreea Cosma: Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o?

Nu aceeaşi situaţie este la şefia Consiliului Județean. Corneliu Bichineț nu-i dă șanse la fel de mari, afirmând că în județul Vaslui sunt suficienți tineri care ar merita să ocupe această funcție.

“Aproape trei ani de zile, am mai vorbit de două-trei ori cu Dumitru Buzatu, la telefon. În ultimele două luni ne-am mai văzut la Festivalul Umorului. El este un om ocupat acum, are de reorganizat Partidul Social Democrat pentru că mai vrea încă un mandat. Nu are cine să-l bată, ceilalți nu au înălțime. Buzatu nu va pleca din PSD decât cu vată în nas și cu picioarele înainte. La Consiliul Județean nu se știe! Vom vedea! Chiar dacă are el 100 de primari din 86, mai sunt și alții care vor și sunt și foarte mulți tineri care pot accede la această funcție”, a spus Corneliu Bichineț, citat de vremeanoua.ro.

Citeşte şi: IPP solicită Biroului permanent al Camerei sancţionarea deputaţilor Bacalbaşa şi Bichineţ