Corneliu Botgros, în război total cu Anișoara Dabija, artista care i-a dăruit o surioară. Ce crede despre relația cu tatăl său, Nicolae Botgros

Corneliu Botgros nici nu vrea să audă de ANișoara Daboja, femeia cu care Nicolae Botgros a mai făcut un copil. Muzicianul susține că nu își dorește vreo interacțiune cu artista de muzică populară, dar nici nu îi contestă sentimentele tatălui său.

28 mart. 2024, 17:04
Corneliu Botgros, în război total cu Anișoara Dabija, artista care i-a dăruit o surioară. Ce crede despre relația cu tatăl său, Nicolae Botgros
Corneliu Botgros, în război total cu Anișoara Dabija, artista care i-a dăruit o surioară. Ce crede despre relația cu tatăl său, Nicolae Botgros

Vestea că ANișoara Dabija a născut a luat prin surprindere pe toată lumea, dar momentul în care s-a aflat că tatăl copilului este nimeni altul decât Nicolae Botgros a provocat un șoc total. Marele dirijor își trădase soția dar și-a asumat această întâmplare și inclusiv copilul. Întrebat despre situație, Corneliu Botgros nu a vrut să comenteze prea multe.

Citește și: Adriana Ochişanu îl face praf pe Corneliu Botgros, la două săptămâni de la nunta acestuia: „Îmi dădea cu pumnii, cu palmele, mă umilea şi mă înjosea”

Corneliu Botgros, în război total cu Anișoara Dabija, artista care i-a dăruit o surioară

Invitat la podcastul Vip Magazin din Republica Moldova, Corneliu Botgros a vorbit despre situația actuală și mărturisește direct că nu vrea niciun fel de comunicare cu artista.

„Părinții nu se judecă, pentru asta există Dumnezeu! Acolo se vor regla toate conturile. Eu continui să-l iubesc așa cum este el. O doză de supărare a existat, este firesc. Oricine ar fi procedat la fel, poate mai dur, poate ar fi rupt relația cu tata, eu nu m-am gândit niciodată să-l părăsesc pe tata. Pentru mine, mama este o ființă. Pentru tata este femeia soția. E o diferență. Tata a supărat-o pe mama, nu și pe mine cumva.

Ideea e că el a recunoscut, și-a asumat și vinovăția, a procedat corect ca un bărbat adevărat. Nu sunt în nicio relație cu Anișoara Dabija. Am avut o relație normală și mai mult decât colegială cât a fost în Lăutarii lui Botgros, n-am fost prieteni. Ea s-a eliberat din funcție, cred că a fost ceva normal. Noi nu comunicăm și nici nu-mi doresc să comunic cu ea. Asta este alegerea mea, am motive destule să nu comunic cu ea. Nici ea nu și-a dorit niciodată să comunice cu mine”, a declarat Corneliu Botgros.

Fiul lui Botgros susține că nu discută nici cu tatăl lui despre Anișoara Dabija și nici nu știe dacă cei doi mai sunt împreună. Corneliu preferă să respecte memoria mamei sale și nu e interesat nici de sora lui mult mai mică.

„E viața lui tata personală în care mă străduiesc să nu apar acolo. Nu discutăm acest subiect niciodată, am zis să nu amplific situația să nu ne uităm în trecut. Ce ține de subiectul Dabija eu nu discut, nu mă amestec în treaba lui. Nu știu ce face el acolo, mai trăiește sau nu mai trăiesc împreună, treaba lor. Eu vreau să continuăm la orchestra Lăutarii și să vină în vizită ca un tată.

Îi respect amintirea mamei și așa va fi întotdeauna. Asta și-ar fi dorit și mama. Realitatea este tristă și e greu să alegi calea cea mai potrivită și corectă. Cum să continui, la ce să închizi ochii. Trecând prin viață și prin timp, lucrurile se aranjează. Nu vreau să-l deranjez pe tata, nu ma amestec în această treabă”, a mai spus fiul lui Nicolae Botgros.

Citește și: La un an de la moartea mamei sale, Corneliu Botgros aruncă bomba! L-a iertat Lidia Bejenaru pe Nicolae Botgros înainte să se stingă din viață? ”O rană o lipești, o coși, dar cicatricea nu-și mai revine niciodată”