Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Rapsodul va deveni bunic! Fiul său, Corneliu, și soția lui, Angela, îi vor dărui cel de-al doilea nepoțel

Corneliu Botgros și mai tânăra lui soție, Angela, vor deveni părinți. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2022, iar în curând va apărea și primul bebeluș al cuplului. Corneliu mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară.

26 feb. 2024, 09:39

Nicolae Botgros va deveni bunic pentru a doua oară. Fiul său, Corneliu (48 de ani), și soția lui, Angela (25 de ani), au dat vestea în cadrul emisiunii Seară Perfectă, de la Pro TV Chișinău, fără să dezvăluie sexul copilului.

Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară

Da, așteptăm cu mare drag! Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi, suntem în așteptare și Doamne ajută să ajungem până la final! Mă simt bine, am trecut deja de acea perioadă critică, merg încă la muncă, voi merge cât trebuie, până la șapte luni. Știm deja sexul”, au mărturisit Corneliu și Angela Botgros la postul TV, potrivit Star Popular.

Corneliu Botgros mai are un fiu din căsnicia anterioară, pe Cristi, iar acesta mărturisea că abia așteaptă să mai aibă un frățior sau o surioară.

Cristi își dorește și mereu mă întreabă: tata, când va fi soția însărcinată? Cu ajutorul meu și bunăvoința Domnului, cât mai curând!”, mărturisea Corneliu Botgros pentru Star Popular.

Citeste si Nicolae Botgros nu poate trece peste moartea soției: „Eu nu am cunoscut o altă dragoste”. Deși au trecut mai bine de doi ani, este devastat de durere

Eu aștept noutăți din partea tatălui și Angelei, ce-o vrea Domnul. Sincer, aș vrea un frate, soră am! Am o relație bună cu sora mea, în primul rând pornește de la mine și mama, pentru că asta ne leagă”, a mărturisit Cristi Botgros.

Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu Adriana Ochișanu, împreună cu care îl are pe Cristi. La rândul ei, Adriana mai are o fetiță de șase ani.

Regretata Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botrgros, își iubea mult nora

Maestrul Nicolae Botgros plănuia, înainte ca soția lui să se stingă din viață, să sărbătorească și nunta de aur în același timp cu nunta lui Corneliu. Acesta mărturisea ca Lidia Bejenaru o îndragea pe Angela, ba, mai mult, a simțit că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Doua luni nu ne-au ajuns pana la 50 ani ca sa facem sarbatoarea frumoasa. Planuisem cu sotia sa-i facem lui Corneliu o nunta frumoasa si acolo sa sarbatorim si nunta de aur, sa facem 2 in 1. Ea a fost foarte multumita de Angela, viitoarea nora, Cornel si-a gasit perechea potrivita pentru sufletulul lui, si Lidia a placut-o foarte mult. Este o fetita care sper sa ne aduca bucurie in casa, asteptam poate si nepoti”, a declarat Nicolae Botgros.

Citeste si Adriana Ochişanu detonează bomba chiar înainte de nunta fostului soţ Corneliu Botgros: „O relaţie toxică! Mi-a adus multe jigniri şi acuze pe care i le-a băgat în cap şi copilului”