Corneliu Vadim Tudor şi-a schimbat religia. Când şi de ce a luat această decizie VIDEO

Publicat: Joi, 09 Ianuarie 2014 15:42 // Actualizat: Joi, 09 Ianuarie 2014 15:42 // Sursa: romaniatv.net

Dezvăluire inedită despre Corneliu Vadim Tudor: a abandonat credinţa părinţilor şi a trecut la ortodoxie. Părinţii lui Vadim erau creştini după evanghelie, sau pocăiţi, cum sunt cunoscuţi, obicei pe care fiul nu a vrut să-l ducă mai departe. Vadim a devenit creştin ortodox când s-a căsătorit, cu mai bine de 25 de ani în urmă.

Corneliu Vadim Tudor nu s-a dezis niciodată de religia părinţilor săi, dar este ortodox practicant de mai bine de 25 de ani. Europarlamentarul spune că a învăţat de la părinţii săi ce înseamnă să fie un bun creştin, chiar dacă nu a urmat aceeaşi credinţă ca aceştia.

"Noi am fost şi am rămas fraţi întru Domnul. Tatăl meu a fost predicator baptist. A fost creştin după evanghelie", a mărturisit Vadim Tudor.

"Nu mă voi dezice niciodată de religia şi de biografia părinţilor mei, pe care i-am divinizat. În condiţiile perioadei interbelice tatăl meu a trecut la cultul creştin după evanghelie, cunoscut sub denumirea de pocăiţi şi zic că bine a făcut. Pentru că asta înseamnă să fii creştin practicant. Tata citea Biblia în genunchi. A fost un sfânt. Mama, de asemenea, era creştină după evanghelie. Eu m-am reîntors la religia străbunilor mei. În 1987 m-am căsătorit în religia ortodoxă, iar naşul meu de cununie a fost parohul de la Biserica Sf. Vineri, Gelu Bogdan. După 1990 mi s-au născut cei doi copii şi i-am botezat în religia ortodoxă. Când va fi să mă ia Domnul la el, am spus că voi dori să fiu înmormântat în religia creştin ortodoxă", spune Corneliu Vadim Tudor, specialist în istoria religiilor.

CITEŞTE ŞI: CALENDAR ORTODOX 2014. Află când nu se fac nunţi şi botezuri anul acesta

"Eu pledez pentru unificarea bisericii creştine şi fără a mă dezice vreodată de religia părinţilor mei, care m-a ajutat să cresc om între oameni şi m-a forjat şi m-a ajutat să citesc biblia, să o studiez, fără a mă dezice, eu am revenit la matcă la biserica ortodoxă, ca dovadă şi faptul că am o relaţie cu totul admirabilă cu biserica străbună", a mai spus europarlamentarul.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Corneliu Vadim Tudor creştin după evanghelie crestin ortodox pocăiţi religie video
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 sep 11:14
...ortodoxă. Când va fi să mă ia Domnul la el, am spus că voi dori să fiu înmormântat în religia creştin ortodoxă” – romaniatv.net Spune că s-a cununat ortodox, nu că s-ar fi botezat. Bine ar fi, pentru sufletul lui sa se fi botezat. Din acest fragment reies si...
19 ian 09:39
Răspunde | Votează email 0 email
Constantin Eremia
Acest Vadim Tudor, este cel mai mare IPOCRIT !! Dar se stie ce ODE ii oferea lui Ceausescu, inainte de 1989!!
09 ian 16:40
...cum sunt cunoscuţi, obicei pe care fiul nu a vrut să-l ducă mai departe. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
09 ian 16:00
... Dezvăluire inedită despre Corneliu Vadim Tudor: a abandonat credinţa...
1
EUR
4.7260
RON
19 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H