Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu, daţi în judecată de familia băiatului omorât de câini

Surprizele nu contenesc să apară în cazul lui Ionuţ, băiatul omorât de câini. Părinţii îndureraţi vor să-i dea în judecată pe Corneliu Vadim Tudor şi pe Oana Zăvoranu, a declarat avocatul familie pentru Ring. Cei doi au spus că micuţul a fost de fapt violat de un pedofil şi sfâşiat de câini de luptă.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 09:29
Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu, daţi în judecată de familia băiatului omorât de câini

Avocatul Bogdan Bărbuceanu, care reprezintă familia Anghel în anchetă, a declarat pentru Ziarul Ringpărinţii şi bunica lui Ionuţ vor să îi dea în judecată pe Vadim Tudor şi pe Oana Zăvoranu, întrucât au lansat în public două ipoteze şocante: copilul ar fi fost întâi violat de un pedofil şi apoi ar fi fost sfâşiat de câini de luptă Rottweiler.

Avocatul spune că ia în calcul o eventuală răspundere pentru lansarea acestor ipoteze, dar el nu i-a auzit pe niciunul din ei declarând ceva despre cazul lui Ionuţ. „Nu există temei juridic, pentru că este greu de făcut legătura de cauzalitate. Şi care ar fi eventualul prejudiciu? Repet, nu cred că există temei de drept care să aibă reale şanse de succes în instanţă„, a declarat Bărbuceanu.